centrum_panorama2020
Husby-Ärlinghundra kyrk Foto: Magnus Granhagen
Gravarna lystes upp i Husby Foto: Magnus Granhagen
Mariakyrkan i SigtunaFoto: Daniel Iskander

Alla Helgona afton

Kyrkogårdar i Husby och Sigtuna lyste upp lördagskvällen.

centrum_artikel
speedy_helsida
sportlov_sigtuna
defacto_helsida

Varning för bedrägeriförsök mot äldre

Nyheter Polisen varnar för att det finns risk för brott mot äldre och personer med funktionshinder: - Den senaste tiden har äldre personer utsatts för bedrägerier av falska poliser. Det kan ske via telefon eller hembesök, skriver Polisen i Sollentuna/Väsby/Sigtuna på Facebook.

connys_helsida

Axelsson orolig för framtidens hemtjänst

Politik I måndags klubbade Kommunstyrelsen igenom beslut om att privatisera hemtjänsten, men oppositionsrådet Marie Axelsson (S) är kritisk till det: - I en tid när media rapporterar att kommuner runt om i landet slänger ut privata hemtjänstföretag på grund av utbrett fusk och misskötsel så väljer Sigtuna kommun att lägga ut all hemtjänst, utom natt och larm, på privata utförare. Det är respektlöst att oroa våra drygt 6600 invånare över 65 år på det sättet, säger hon till märsta.nu

2020_helsida
happyhomes_2019
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida

(S)-politiker missade nämndmöte

Politik När Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden skulle sammanträda på tisdagen så saknades Socialdemokraternas representanter: - Vi kommer att omgående utreda varför ingen från Socialdemokraterna närvarade vid Utbildnings- och arbetsmarknadsnämndens möte igår, säger gruppledare Marie Axelsson (S).

salong_elisabeth_helsida
sportlov_sigtuna_outsider
speedy_outsider
connys
nrh
teatergrillen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider