centrum_panorama2020
Alice Tapper då det begav sig 2017Foto: Privat/Mia Tapper/Facebook

Alice Tapper i OS-satsning

Märstabon Alice Tapper, 21, har fått plats i ATG:s Hopp och Talang.

centrum_artikel

Svenska Ridsportförbundets utvecklingsprogram, ATG Hopp och Talang har tagit in sex nya talanger från hela riket. Bland dessa finns märstabon Alice Tapper med ett förflutet hos Sigtunabygdens Ryttarförening.

Syftet med talanggruppen är att två ryttare från varje OS-gren ska kunna utvecklas till att bli potentiella OS-medaljörer. Alice Tapper är en av två hopprytterskor tillsammans med Antoina Pettersson Häggström. Alice har redan en del rutin från internationella hopptävlingar och har debuterat på 160-hoppning:
– Redan på nivå tre fick vi med oss så många olika bitar, som veterinärlära, mental träning och egen fysträning. Jag kände den här säsongen att jag utvecklats. Nu ska det bli ännu mer spännande när vi är färre och mentorskapet blir mer individuellt. Jag ser verkligen fram mot det, säger hon till tidningen Ridsport.

speedy_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Hattrick av Karlsson

Ishockey William Karlsson har haft en trög säsong särskilt i målkolumnen men i morse slog han till med ett hattrick.

sportlov_sigtuna
connys_helsida
happy_homes_mars
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

aretslarling
2020_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

salong_elisabeth_helsida
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

connys
sigtuna_vatten_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
teatergrillen_outsider
speedy_outsider
nrh