moderaterna_riksdag
Alice Tapper då det begav sig 2017Foto: Privat/Mia Tapper/Facebook

Alice Tapper i OS-satsning

Märstabon Alice Tapper, 21, har fått plats i ATG:s Hopp och Talang.

centrum_artikel

Svenska Ridsportförbundets utvecklingsprogram, ATG Hopp och Talang har tagit in sex nya talanger från hela riket. Bland dessa finns märstabon Alice Tapper med ett förflutet hos Sigtunabygdens Ryttarförening.

Syftet med talanggruppen är att två ryttare från varje OS-gren ska kunna utvecklas till att bli potentiella OS-medaljörer. Alice Tapper är en av två hopprytterskor tillsammans med Antoina Pettersson Häggström. Alice har redan en del rutin från internationella hopptävlingar och har debuterat på 160-hoppning:
– Redan på nivå tre fick vi med oss så många olika bitar, som veterinärlära, mental träning och egen fysträning. Jag kände den här säsongen att jag utvecklats. Nu ska det bli ännu mer spännande när vi är färre och mentorskapet blir mer individuellt. Jag ser verkligen fram mot det, säger hon till tidningen Ridsport.

2020_helsida
handbollsskola

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

centrum_helsida2020
mod_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
bergstrand_out_jan
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
connys