defacto_pan
Alice TapperFoto: Privat/Mia Tapper/Facebook

Alice får stipendium på Falsterbo Horse Show

Alice Tapper från Märsta är en av fyra ryttare som får Ajax-stipendiet på totalt 200 000 kronor som ska användas till träning.

Alice, 20, är en talangfull ryttare som tillsammans med tre andra får 200 000 kronor som ska användas inom träningen. I samband med Falsterbo Horse Show kommer hon att få ta del av stipendiet. Det är dressyrryttaren Ulla Håkansson som betalar pengarna till stupendiet ur egen ficka.

Alice är en hoppryttare som även representerat Sverige på internationella mästerskap på D-ponny både som junior och young rider. Hon kom även fyra på individuellt EM i Slovakien och var med och vann Nordiska mästerskapen på Hammarö samt trea på SM.

hostfest_centrum
defacto_host2018
allsvenskan

Skånela föll med uddamålet

Handboll Skånela förlorade med 25-26 i Vikingahallen mot Eskilstuna GUIF efter att sekretariatet hamnat i fokus sista sekunderna då man missade att sätta igång klockan.

division 3

FC Arlanda ur trean

Fotboll Sejouren för FC Arlanda i Division 3 blev ettårig, nu är man klara för fyran 2019.

allsvenskan

Seger mot Eslöw

Handboll Skånela vann i Damallsvenskan med 26-23 efter att Moa Andersson svarat för åtta mål: - Vi har revanschlusta från förra helgen, sa tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg.

EXTRA

Styrkebesked av Skånela

Handboll Skånela imponerade stort under söndagen när man slog OV Helsingborg med 26-21: - Vi följer spelplanen, konstaterar tränare Jimmy Karlsson.

Svår uppgift för Skånela mot seriefavoriten

Handboll Skånela möter seriefavoriten OV Helsingborg hemma i Märsta på söndagen: - Jag tycker att vi går in med en skön känsla inför denna match då vi överlag gjorde en bra prestation mot Kungälv och att försvarsspel och målvaktsspel var något som såg väldigt bra ut och något som vi ska bygga vidare på, säger assisterande tränare Kalle Andersson till klubbens hemsida.

objekt3
sbrf_sep
nrh
sportfiske_banner
objekt4
objekt2
outsider
connys
komvuxq3_4
sigtunavatten_standard