defacto_pan
Alice TapperFoto: Privat/Mia Tapper/Facebook

Alice får stipendium på Falsterbo Horse Show

Alice Tapper från Märsta är en av fyra ryttare som får Ajax-stipendiet på totalt 200 000 kronor som ska användas till träning.

Alice, 20, är en talangfull ryttare som tillsammans med tre andra får 200 000 kronor som ska användas inom träningen. I samband med Falsterbo Horse Show kommer hon att få ta del av stipendiet. Det är dressyrryttaren Ulla Håkansson som betalar pengarna till stupendiet ur egen ficka.

Alice är en hoppryttare som även representerat Sverige på internationella mästerskap på D-ponny både som junior och young rider. Hon kom även fyra på individuellt EM i Slovakien och var med och vann Nordiska mästerskapen på Hammarö samt trea på SM.

banner_trerosor
ridskola_2019_helsida

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

connys
sportlov2019

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sigtunavatten_standard
happyhomes_2019
sangensemble
korpen_jan-feb
defacto_helsida

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider