julbanner
Alice TapperFoto: Privat/Mia Tapper/Facebook

Alice får stipendium på Falsterbo Horse Show

Alice Tapper från Märsta är en av fyra ryttare som får Ajax-stipendiet på totalt 200 000 kronor som ska användas till träning.

Alice, 20, är en talangfull ryttare som tillsammans med tre andra får 200 000 kronor som ska användas inom träningen. I samband med Falsterbo Horse Show kommer hon att få ta del av stipendiet. Det är dressyrryttaren Ulla Håkansson som betalar pengarna till stupendiet ur egen ficka.

Alice är en hoppryttare som även representerat Sverige på internationella mästerskap på D-ponny både som junior och young rider. Hon kom även fyra på individuellt EM i Slovakien och var med och vann Nordiska mästerskapen på Hammarö samt trea på SM.

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

icavalsta_julbanner

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

happy_homes_juli
julbanner2
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

lager_bilnet

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

defacto_host2018
sportfiskebanner2
fme_jul
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

sigtuna_funkis

Klar seger för Rosersberg i derbyt

Handboll RIK var hänsynslösa i derbyt mot Åkersberga och vann med hela 41-23: - Hemmalaget gör en bra match där alla är med och bidrar och några av målen är riktigt läckra där flera spelare involverade, uppger RIK på sin hemsida.

objekt4
funkis_2
outsider
nrh_lania
objekt3
objekt2
sigtunavatten_standard
colorama_vinter
komvuxq3_4
connys
skridskoskola
sbrf_sep