sap_pan
Philip Alftberg i Tri City Storms tröjaFoto: Tri City Storm/Arkiv

Alftberg bortbytt i USA

Wingsfostrade Philip Alftberg har bytt bort från Tri-City Storm i Nebraska till Fargo Force i North Dakota.

I höstas gjorde Philip succé i Tri City Storm då han utsågs till Veckans lag i USHL. På 29 matcher i Tri City har har levererat 15 poäng och är den 14:e bästa backen i hela ligan offensivt. I dagarna fick han dock packa resväskan då han blev bortbytt till Fargo Force i North Dakota. Fargo är på jakt efter en back som kan styra deras power play i kampen om en slutspelsplats.
– Alftberg är en spelskicklig back och skjuter bra så han kan hjälpa oss bli bättre i power play vilket är viktigt i vår kamp för en slutspelsplats i hårda Western Conderence, säger tränaren Cary Eades.

Philip kommer även att vara knuten till collegelaget St Lawrance i delstaten New York till nästa säsong då han har fått ett stipendium på skolan.

mp_helsida_april
connys_helsida
social_helsida
helsida_sfs
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
ewas_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Sport Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

pantamera_avc_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
mp_outsider2022
ewas_outsider
outsider_social
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
sfs_out
nrh
centrum_sommar_outsider2022
connys
swedol_outsider
event_outsider