moderater_pan_sommar
Philip Alftberg i Tri City Storms tröjaFoto: Tri City Storm/Arkiv

Alftberg bortbytt i USA

Wingsfostrade Philip Alftberg har bytt bort från Tri-City Storm i Nebraska till Fargo Force i North Dakota.

centrum_artikel

I höstas gjorde Philip succé i Tri City Storm då han utsågs till Veckans lag i USHL. På 29 matcher i Tri City har har levererat 15 poäng och är den 14:e bästa backen i hela ligan offensivt. I dagarna fick han dock packa resväskan då han blev bortbytt till Fargo Force i North Dakota. Fargo är på jakt efter en back som kan styra deras power play i kampen om en slutspelsplats.
– Alftberg är en spelskicklig back och skjuter bra så han kan hjälpa oss bli bättre i power play vilket är viktigt i vår kamp för en slutspelsplats i hårda Western Conderence, säger tränaren Cary Eades.

Philip kommer även att vara knuten till collegelaget St Lawrance i delstaten New York till nästa säsong då han har fått ett stipendium på skolan.

bostad_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

vaccin
helsida_var2021
defacto_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

centrum_helsida2020
mp_host_helsida
dack-helsida

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

connys_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack-outsider
mp-outsider
nrh
connys
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
bostad_outsider
vaccin-outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider