mote_sommar
Philip Alftberg i Tri City Storms tröjaFoto: Tri City Storm/Arkiv

Alftberg bortbytt i USA

Wingsfostrade Philip Alftberg har bytt bort från Tri-City Storm i Nebraska till Fargo Force i North Dakota.

centrum_artikel

I höstas gjorde Philip succé i Tri City Storm då han utsågs till Veckans lag i USHL. På 29 matcher i Tri City har har levererat 15 poäng och är den 14:e bästa backen i hela ligan offensivt. I dagarna fick han dock packa resväskan då han blev bortbytt till Fargo Force i North Dakota. Fargo är på jakt efter en back som kan styra deras power play i kampen om en slutspelsplats.
– Alftberg är en spelskicklig back och skjuter bra så han kan hjälpa oss bli bättre i power play vilket är viktigt i vår kamp för en slutspelsplats i hårda Western Conderence, säger tränaren Cary Eades.

Philip kommer även att vara knuten till collegelaget St Lawrance i delstaten New York till nästa säsong då han har fått ett stipendium på skolan.

happyhomes_sommar2020
brobygget_helsida_valsta
brobygget_midgard_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

centrum_helsida2020
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

marina_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

sommar_sigtuna2020
2020_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studeravidare_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
brobygget_midgard_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
studeravidare_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider