centrum_panorama_hostshopping
Alexandra Lindskoog i samband med tävlingen i Kalmar. Foto: Henrik Andersson/fotohenke.se

Alexandra är klar för SM

Drill - Alexandra Lindskoog har nu kvalificerat sig för SM i Drill efter en bra tävling i Kalmar förra helgen.

Sigtuna Drill ställde upp med tre startande i Kalmar. Alexandra Lindskoog och Jenni Alm i klassen freestyle senior och Jenni med Linette Wennersten i duett. Alexandra slutade tvåa i det hårda startfältet som lockade 21 startande. Hennes poäng räckte även till en SM-plats i Borås 7-8 maj. Jenni slutade på plats 18 i soloklassen och i duetten blev det plats 7 av 8. Alexandra är en av favoriterna på SM och potentiell representant för Sverige i VM som går i Helsingborg i augusti.

Bild: Henrik Andersson/fotohenke.se

Ny padelförening i Sigtuna

Sport En ny förening startas i kommunen, WE Sigtuna Padelförening: - Det känns oerhört kul och angeläget att kunna erbjuda alla ungdomar från 6-16 år möjligheten att med utbildade tränare bli bättre padelspelare, samtidigt som man har kul och rör på sig, säger Jonas Eriksson på WE.

connys_helsida
brobygget_pask
sd_pask_helsida
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida

Medaljer för Sigtuna Bågskytteklubb

Sport Sigtuna Bågskytteklubb knep flera medaljer i samband med DM i Bågskytte: - DM-tävlingen var en bra genomkörare inför kommande tävlingssäsong, säger Svante Gustafsson på klubben.

steningekompani_helsida
centrum_host_helsida

Linette och Jenni nära SM

Sport Sigtuna Drill var iväg en sista tävling innan SM och man i klassen Duett-senior kom Linette Wennersten och Jenni Alm över kvalpoängen till SM.

Lokala Vasaloppsresultat

Sport Flera kommuninvånare åkte Vasaloppet på söndagen och bäst gick det för Robert Carlsson som kom in på 4.31.45

Alexandra klar för SM

Sport Alexandra Lindskoog kunde trots ett uppehåll på två år som sluta trea i samband med SM-kval i drill som Sigtuna Drill arrangerade i Fyrishov.

Emil vann i sin tävlingsdebut

Sport Märsta Alliance hade en debutant i helgens Thaiboxning då Emil Lindqvist vann med 3-0: - Han är mycket talangfull, hyllar tränaren Niclas Ottosson.