center_pan21
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Äldreomsorgspersonal får högt betyg i hygienrutiner

Äldreomsorgen i kommunen uppges få högt betyg när det gäller personalens arbetssätt.

Sigtuna kommuns äldreomsorg får högt betyg, detta efter en granskning som gjorts gällande hur personal följer regler och rutiner gällande hygien och kläder. Man fick index 98,8, riksmedelvärdet är 68,3.
– Vi har också nolltolerans när det gäller att avvika från de basala hygienrutinerna, och jag är superstolt över det arbete som våra enhetschefer har gjort för att jobba med att förbättra våra rutiner, säger Lena Bjuhr Erngren, kvalitetschef och verksamhetschef inom äldre- och omsorgsförvaltningen.

Sigtuna kommun har som ett led i sitt kvalitetsarbete kvalitetssäkrat ett antal äldreboenden där målet är att vara bäst i landet på vård och omsorg.

centrum_helsida2020

Kommunledningen planerar för öppning av Valstaskolan

Politik Valstaskolan som stängdes för några år sedan kan till kommande läsår öppnas igen: - När Valstaskolan stängdes under den förra majoriteten styre gjordes det utifrån de förhållanden som gällde då. I efterhand kan vi bara konstatera att det inte blev bra för lokalsamhället i centrala Valsta, uppger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

connys_helsida
jul2021
valsta-jul_helsida
julmarknad_helsida
mp_host_helsida
2020_helsida

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
valsta_jul_outsider
jul_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
stationshusen_out
connys
julmarknad_outsider
mp-outsider
ridskola_2020_outsider