moderaterna_juni
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Äldre par bands och rånades i sitt hem

Ännu ett rån i Märsta inträffade under dagen rapporterar Aftonbladet. Ett äldre par ska ha bundits och rånats när de avbröt inbrottstjuvarna.

Ett äldre par bands och rånades när de försökte stoppa ett inbrott norr om Märsta rapporterar Aftonbladet. Det rör sig om en händelse om inträffade nu under dagen. Igår, tisdag kväll, inträffade ett liknande rån på Skolgatan i Märsta.

Larmet ska ha kommit till Polisen klockan 13.26 enligt tidningen. Det är två äldre personer som blivit bundna och hotade med vapen när de avbröt det pågående inbrottet.
– Vi är på plats, det har eventuellt varit ett inbrott kombinerat med stöld, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid polisen till Aftonbladet.

Ingen person ska vara fysiskt skadad men Polisen vill inte kommentera uppgifterna om paret. Ingen har heller frihetsberövats som misstänkt:
– Det råder förundersökningssekretess, säger Skagerlind till tidningen.

Vet du mer eller har bild? Kontakta redaktionen

sportfiskebanner2
valet2018

(S)-utspelet: Gröna ladan bevaras

Politik Om Socialdemokraterna hamnar i majoritet efter valet så avser man se till att Gröna ladan håller öppet och att Gröna ladans vänner kan fortsätta med bioverksamheten.

vuxenutbildning2
EXTRA

Barn plockades upp ur bassäng

Blåljus Ett barn plockades upp ur en bassäng på Midgårdsbadet: - Det kom in som drunkning, några har räddat ett barn, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

Domen mot fritidsledaren

Kommunen om domen: Ska göra allt för att det inte ska hända igen

Nyheter Sigtuna kommun kommenterar domen mot fritidsledaren: - Jag är lättad att fritidsledaren nu är dömd, även om det givetvis är svårt för mig att bedöma om det är ett skäligt straff eller inte när offren är barn – barn som dessutom har varit i stark beroendeställning till sin förövare, säger Susana Olsson Casas, chef för Barn- och ungdomsförvaltningen.

steningeslottsommar
happy_homes_juli
sap_valet2018

Tjuvarna tar inte sommarlov

Nyheter Tjuvar är mer aktiva under semestermånaden juli än övrig tid på året, den slutsatsen drar försäkringsbolaget IF: - Tjuvarna tar aldrig semester men med små medel kan skadan minimeras eller i bästa fall undvikas helt, säger Caroline Starck, informationschef på If.

EXTRA

Tillslag mot lägenhet

Blåljus Polis slog till mot en lägenhet på Västra bangatan under eftermiddagen: - Det är ett utredningsärende, säger Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

EXTRA

Läkare ofredande patient

Notiser En läkare i kommunen har anmälts till Inspektionen för Vård och omsorg sedan han ska ha sexuellt ofredat en patient.

Extra

uppdaterad Bilar krockade i rondell

Blåljus Två bilar har krockade i Märstarondellen på väg 263: - Informationen jag har är att en kvinna ska vara skadad, uppger Stefan Malmberg, ledningsoperatör på Storstockholms räddningscentral.

val2018
sigtunavatten_standard
objekt4
sap_outsider
outsider_moderat
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset
yearlingsales
objekt3
vuxentutbildning
veterankraft_standard
forskontor
connys
objekt2
outsider_defacto