eurosko_december
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Äldre par bands och rånades i sitt hem

Ännu ett rån i Märsta inträffade under dagen rapporterar Aftonbladet. Ett äldre par ska ha bundits och rånats när de avbröt inbrottstjuvarna.

marstac_aug

Ett äldre par bands och rånades när de försökte stoppa ett inbrott norr om Märsta rapporterar Aftonbladet. Det rör sig om en händelse om inträffade nu under dagen. Igår, tisdag kväll, inträffade ett liknande rån på Skolgatan i Märsta.

Larmet ska ha kommit till Polisen klockan 13.26 enligt tidningen. Det är två äldre personer som blivit bundna och hotade med vapen när de avbröt det pågående inbrottet.
– Vi är på plats, det har eventuellt varit ett inbrott kombinerat med stöld, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid polisen till Aftonbladet.

Ingen person ska vara fysiskt skadad men Polisen vill inte kommentera uppgifterna om paret. Ingen har heller frihetsberövats som misstänkt:
– Det råder förundersökningssekretess, säger Skagerlind till tidningen.

Vet du mer eller har bild? Kontakta redaktionen

dackia_vinter2018
valet2018

Bergqvist löfte: Ska göra mitt bästa

Politik Pernilla Bergqvist toppar för första gången listan för Liberalerna och går in i valet 2018 som affischnamn: - Jag har lovat mig själv och alla invånare att göra mitt allra bästa för alla invånare, stora som små. Det är inget svårt löfte eftersom jag älskar den här kommunen av hela mitt hjärta, säger Pernilla till märsta.nu

marknad_steninge
happy_homes_sommar
forskontor
magget_dejt
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

Sexuella trakasserier i kommunhuset

Nyheter Ett ärende gällande sexuella trakasserier finns i Sigtuna kommun rapporterar Dagens Nyheter: - Sexuella trakasserier anmäls annars väldigt sällan. Vissa viftar bara bort om de får en klapp i ändan medan andra upplever starkt obehag. Nu har vi uppdaterat våra rutiner kring sexuella trakasserier och ska lägga ut dem på vårt intranät, säger Bengt Palmgren, HR-chef i Sigtuna kommun, till DN.

slutstation
lindvagen27
Festspecialisten – Standard
jul2018
yrkesutbildningen
matcher_skanela
julgranshamtning
frisyr2018
dogranch
Norra Redovisningshuset
blackfriday
colorama_jan
agy2
lions_standard
nfc_vinter
jul2018
vidargatan7
borg
vanster_mote
connys