defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Äldre par bands och rånades i sitt hem

Ännu ett rån i Märsta inträffade under dagen rapporterar Aftonbladet. Ett äldre par ska ha bundits och rånats när de avbröt inbrottstjuvarna.

Ett äldre par bands och rånades när de försökte stoppa ett inbrott norr om Märsta rapporterar Aftonbladet. Det rör sig om en händelse om inträffade nu under dagen. Igår, tisdag kväll, inträffade ett liknande rån på Skolgatan i Märsta.

Larmet ska ha kommit till Polisen klockan 13.26 enligt tidningen. Det är två äldre personer som blivit bundna och hotade med vapen när de avbröt det pågående inbrottet.
– Vi är på plats, det har eventuellt varit ett inbrott kombinerat med stöld, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid polisen till Aftonbladet.

Ingen person ska vara fysiskt skadad men Polisen vill inte kommentera uppgifterna om paret. Ingen har heller frihetsberövats som misstänkt:
– Det råder förundersökningssekretess, säger Skagerlind till tidningen.

Vet du mer eller har bild? Kontakta redaktionen

defacto_host2018

Kommuninvånarna tycker till

Nyheter Under hösten kommer 2200 slumpvis utvalda kommuninvånare att få en enkät hemskickad med frågor om vad man tycker om kommunen: - För att vi ska kunna göra ständiga förbättringar behöver vi veta vad våra invånare tycker, säger Helen Kavanagh Berglund, biträdande kommundirektör.

hostfest_centrum
valet2018

Klart: Alliansgruppens vision för mandatperioden

Politik Det är nu klart med kommunledning för kommande mandatperioden. Enda ändringen som sker är att Anna Malm Kelfve (M) tar över som ordförande i Individ- och familjeomsorgsnämnden efter Karolina Windefalk (MP).

Hemtjänstpersonal oroas över ändrade arbetstider

Nyheter Hemtjänsten avser förändra personalens arbetstider vilket är oroande enligt en anställd som märsta.nu varit i kontakt med: - Helt plötsligt ska man kunna arbeta både dag och kväll oavsett vilket schema man har sen tidigare, berättar den anställde.

HSB Arlanda övergår till Norra Stor-Stockholm

Bostad HSB Arlanda går ihop med HSB Norra Stor-Stockholm: - Genom att två regionala HSB-föreningar blir en får vi bättre ekonomiska och personalmässiga resurser, säger Bo Albrektsson, tidigare ordförande för HSB Arlanda.

valet2018

Klart med första avhoppet

Politik Mandatperioden startar på torsdag då gamla och nya fullmäktige sammanträder. Men redan nu är det klart att Per-Olov Eurell (KD) hoppar av.

sportfiske_banner
nrh
objekt3
outsider
objekt4
connys
objekt2
sbrf_sep
komvuxq3_4
sigtunavatten_standard