moderaterna_feb
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Äldre par bands och rånades i sitt hem

Ännu ett rån i Märsta inträffade under dagen rapporterar Aftonbladet. Ett äldre par ska ha bundits och rånats när de avbröt inbrottstjuvarna.

Ett äldre par bands och rånades när de försökte stoppa ett inbrott norr om Märsta rapporterar Aftonbladet. Det rör sig om en händelse om inträffade nu under dagen. Igår, tisdag kväll, inträffade ett liknande rån på Skolgatan i Märsta.

Larmet ska ha kommit till Polisen klockan 13.26 enligt tidningen. Det är två äldre personer som blivit bundna och hotade med vapen när de avbröt det pågående inbrottet.
– Vi är på plats, det har eventuellt varit ett inbrott kombinerat med stöld, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid polisen till Aftonbladet.

Ingen person ska vara fysiskt skadad men Polisen vill inte kommentera uppgifterna om paret. Ingen har heller frihetsberövats som misstänkt:
– Det råder förundersökningssekretess, säger Skagerlind till tidningen.

Vet du mer eller har bild? Kontakta redaktionen

Potthålen ska lagas

Nyheter Potthålen som dykt upp i vägbanor runt om i kommunen ska nu lagas: - Så mycket skador som det blivit nu brukar det normalt inte bli, säger Ulf Sävström, produktionschef på Stadsbyggnadskontoret.

pedagog2018
februari
forskontor
aretsforetag

Så mycket återvinner vi

Nyheter Plast och metall ökar medan papper minskar bland det vi återvinner. Sigtuna Vatten och Renhållning ska tillsammans med Förpacknings och tidningsinsamlingen, FTI, se över hur fler invånare ska återvinna.

Hassan ska vara med under hela rättegången

Nyheter Märstabon Hassan Zubier som skadades för livet i terrorattacken i Åbo i somras kommer att vara med i samband med rättegången mot attentatsmannen: - Jag kommer att vara med under hela rättegången för att visa att vi aldrig ger oss. Vi kan vara stukade och skadade, men vi ger oss aldrig, säger Hassan Zubier till SVT Stockholm.

foretagarlunch

Så många rattsurfare har åtalats

Nyheter Fem personer i Norrort som Sigtuna kommun tillhör har åtalats enligt den nya lag som trädde i kraft med förbud om att hålla i en telefon i handen när man kör bil.

veterankraft_standard
standard
nfc_vinter
standard_start
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
matcher_skanela
objekt3
sangensemble
sigtunavatten_standard
vuxentutbildning
outsider_defacto
standard_ridskola
objekt2
objekt4