panorama_centrum
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Äldre man gripen för mordförsök

En äldre man greps sent på onsdagskvällen misstänkt för mordförsök efter en händelse i en bostad.

Polis larmades till en bostad i Sigtuna vid 22.20-tiden på onsdagskvällen. Via SOS Alarm fick polis veta att det fanns blod i en bostad och att två män befann sig i eller utanför bostaden. Båda männen är i 70-80-årsålddern. Den misstänkte gärningspersonen greps misstänkt för mordförsök och målsäganden skadades inomhus med ett vasst föremål. Polis pratade med grannar under kvällen för att eventuellt få fram information som kan bringa klarhet i vad som inträffat.

Nu blir det studentfirande igen

Ung & Student För första gången på två år får studenterna springa ut från Arlandagymnasiet igen: - Jag ser fram emot att vi äntligen ska få fira dagen på vårt vis, något som vi bara får uppleva en gång. Det är trist för de som gått ut innan oss och jag är tacksam att vi får fira studenten på ett vanligt sätt. Man vill ju ha med sin familj, berättar studenten Theresia Aslan.

centrum_sommar2022_helsida
nationaldag_helsida
EXTRA

Smash and grab mot fraktföretag

Blåljus Ett fraktföretag i Arlandastad utsattes under tidig morgon för en smash and grab: - Det låg fotanglar vid bron över järnvägen, berättar ett vittne för märsta.nu

logistik_sigtuna_helsida
helsida

Gravt funktionshindrad tonårsflicka nekas assistans för fritid

Nyheter En tonårsflicka med funktionshinder nekas assistans av Sigtuna kommun på fritiden och lov: - Jag vill och ska ha möjligheten att vara med mina kompisar eller göra det mina kompisar gör men ni ger mig inte de möjligheterna för att ni tycker att jag gör tillräckligt mycket saker med familjen, har flickan skrivit i ett brev till Sigtuna kommun efter beskedet om neddragen assistans.

2020_helsida
översiktsplanen

Norr om Aspvägen kommer inte att bebyggas

Politik Sigtuna kommun har antagit en ny översiktsplan i samband med fullmäktige på torsdagen. I den så har förslaget om bebyggelse norr om Aspvägen tagits bort.

connys_helsida
retro_helsida
liber_helsida

Lyckad Blåljusdag i Märsta Centrum

Nyheter I lördags var det Blåljusdag i Märsta Centrum: - Vi är mycket tacksamma för alla Märstabor som kom och gjorde dagen till en succé säger Helena Kihlanki, projektledare Trygg i Märsta.

mp_helsida_april
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
logistik_outsider
outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
connys
swedol_outsider
nationaldag_out
retro_outsider