bostadsformedling
Albin Grewe i samband med Tv-pucken.Foto: Skärmdump/SVT

Albin Grewe i landslaget

Förre Wingsspelaren Albin Grewe, numera i Djurgården, har tagits ut till det svenska U16-landslaget.

centrum_artikel

Albin Grewe är just nu en av landets hetaste talanger och utsågs nyligen till bäste forward i Tv-pucken. Albin startade i Wings men fortsatte i Täby och numera Djurgården. I dagarna togs han ut till U16-landslaget som ska spela fyrnationsturnering i S:t Petersburg, Ryssland, 9-11 februari. För motståndet svarar Finland, Tjeckien och hemmanationen Ryssland. Albins pappa Mats är fortfarande aktiv i Wings och sitter i styrelsen, han var med i Albins lag Team00 som lagledare då det begav sig.

spedition_sigtuna
landsbygd_sigtuna_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
brobygget_midgard_helsida
connys_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

studeravidare_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

kaa_sigtuna_helsida
speedy_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_helsida_valsta
sommar_sigtuna2020
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
kaa_outsider
marina_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
speedy_outsider
brobygget_outsider_valsta
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider