defacto_pan2020
Albin Grewe i samband med Tv-pucken.Foto: Skärmdump/SVT

Albin Grewe i landslaget

Förre Wingsspelaren Albin Grewe, numera i Djurgården, har tagits ut till det svenska U16-landslaget.

centrum_artikel

Albin Grewe är just nu en av landets hetaste talanger och utsågs nyligen till bäste forward i Tv-pucken. Albin startade i Wings men fortsatte i Täby och numera Djurgården. I dagarna togs han ut till U16-landslaget som ska spela fyrnationsturnering i S:t Petersburg, Ryssland, 9-11 februari. För motståndet svarar Finland, Tjeckien och hemmanationen Ryssland. Albins pappa Mats är fortfarande aktiv i Wings och sitter i styrelsen, han var med i Albins lag Team00 som lagledare då det begav sig.

connys_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

centrum_helsida2020
vardcentral_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

2020_helsida
sigtunastad_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

happyhomes_sommar2020
dackskiftarna_helsida
speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
vardcentral_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
sigtunastad_outsider