defacto_pan2020
Albin Grewe i samband med Tv-pucken.Foto: Skärmdump/SVT

Albin Grewe i landslaget

Förre Wingsspelaren Albin Grewe, numera i Djurgården, har tagits ut till det svenska U16-landslaget.

Albin Grewe är just nu en av landets hetaste talanger och utsågs nyligen till bäste forward i Tv-pucken. Albin startade i Wings men fortsatte i Täby och numera Djurgården. I dagarna togs han ut till U16-landslaget som ska spela fyrnationsturnering i S:t Petersburg, Ryssland, 9-11 februari. För motståndet svarar Finland, Tjeckien och hemmanationen Ryssland. Albins pappa Mats är fortfarande aktiv i Wings och sitter i styrelsen, han var med i Albins lag Team00 som lagledare då det begav sig.

defacto_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

centrum_helsida2020

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

colorama_jul
hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

teatergrillen_helsida
happyhomes_2019

Sigtunabo dömer Junior-VM

Ishockey Andreas Harnebring från Sigtuna är med och dömer Junior-hockey VM i Tjeckien: - Det ska bli oerhört kul att för första gången åka iväg på JVM som man själv har följt hemifrån under många år, säger Harnebring till Svenska hockeyförbundets sajt.

EXTRA

Karlsson om ”Stocken”: Vi är inte bästa vänner

Handboll Det är ingen hemlighet att Jimmy Karlsson och Andreas Stockenberg inte är bästa vänner, på lördag kommer "Stocken" till Vikingahallen igen: - Han står inte för det ledarskap jag står för, säger Jimmy Karlsson till märsta.nu

connys
teatergrillen_outsider
nrh