dackskiftarna_panorama
Albin Grewe i samband med Tv-pucken.Foto: Skärmdump/SVT

Albin Grewe i landslaget

Förre Wingsspelaren Albin Grewe, numera i Djurgården, har tagits ut till det svenska U16-landslaget.

Albin Grewe är just nu en av landets hetaste talanger och utsågs nyligen till bäste forward i Tv-pucken. Albin startade i Wings men fortsatte i Täby och numera Djurgården. I dagarna togs han ut till U16-landslaget som ska spela fyrnationsturnering i S:t Petersburg, Ryssland, 9-11 februari. För motståndet svarar Finland, Tjeckien och hemmanationen Ryssland. Albins pappa Mats är fortfarande aktiv i Wings och sitter i styrelsen, han var med i Albins lag Team00 som lagledare då det begav sig.

damallsvenskan

Tung första fällde Skånela

Handboll Skånela var inte riktigt med från start i målprotokollet mot Tyresö. Fram för allt slarvade man lite väl ofta i offensiven vilket gav Tyresö chans att kontra på. Gästerna ledde med 16-11 i första. I andra rycker Skånela upp sig och leder med 22-20 inför de sista tio minuterna, men sista tio vinner Tyresös md 6-2 och matchen med 26-24.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

RIK till cupfinal

Fotboll Rosersbergs IK är klara för final i Upplandscupen efter seger mot Palestinska på onsdagskvällen.

ica_oktober
defacto_helsida
dackskiftarna_helsida

Rosersberg till semifinal i Upplands Cupen

Fotboll Rosersbergs IK tog ett steg närmare Svenska Cupen när man på onsdagskvällen vann i Upplands Cupen: - En bra insats av samtliga i laget och en välförtjänt seger denna kväll där vi sett över 90 minuter är det bättre laget, skriver tränare Stefan Lundqvist på klubbens hemsida.

fme_oktober
damallsvenskan

Premiärförlust för Skånela

Handboll Skånelas damer inledde Allsvenskan hemma mot Kristianstad och fick dessvärre se sig besegrat: - Det finns jättemycket att ta med, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efter matchen.

colorama_april2
nrh
defacto_outsider
connys