centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Åklagaren yrkar på minst sex års fängelse för fritidsledaren

Den omfattande rättegången mot den sexbrottsmisstänkte fritidsledaren har nu avslutats. Vid slutpläderingen yrkade åklagare Nicklas Englund på sex till sju års fängelse.

Under torsdagen avslutades den flera månader långa rättegången mot fritidsledaren. Han är misstänkt för flera fall av grovt barnpornografibrott, grovt utnyttjande av barn för sexuell posering, sexuellt övergrepp mot barn och kränkande fotografering. Detta mot 98 barn födda från 2003 till 2012 – men även mot ett flertalet oidentifierade barn.
Vid slutanförandet yrkade kammaråklagare Nicklas Englund på sex till sju års fängelse. Han vill i övrigt inte kommentera något förrän domen meddelas i mitten av juli.

märsta.nu har sökt fritidsledarens advokat Hanna Lindblom för en kommentar.

salong_elisabeth_helsida

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

centrum_helsida2020
happy_homes_mars
2020_helsida
marina_helsida
speedy_helsida
operation gimle

Nya tillslag av Polisen

Nyheter Polisen genomförde en ny insats på onsdagen som en del av Operation Gimle: - Polisen jobbar vidare med de här beslagen för att knyta narkotikan till personer samtidigt som vi kartlägger kriminaliteten, säger polisinsatschef Martin Wallin i lokalpolisområde Sollentuna.

festspec_corona_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Vården utökas

Nyheter Region Stockholm meddelar att man arbetar på att utöka kapaciteten på akutsjukhusen i länet.

nrh
marina_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider