arlandagk_panorama
Tess hittades i närheten av en landningsbana. Kroppen misstänks ha flyttats ditFoto: Mattias Nordahl

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

rosta_sigtuna2

Under fredagen lämnade åklagaren in framställan om förlängd åtalstid för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda i slutet av september. En man i 50-årsåldern är häktat sedan i oktober. Åklagaren ville även att häktningen skulle omfatta på brott mot griftefriden på sannolika skäl men det gick rätten inte med på. Mannen kvarstår dock i häktet på sannolika skäl misstänkt för mord.

eu-valet

Valet är igång

Politik Vallokalerna öppnade upp vid 8-tiden på söndagen: - Det är många poströster som kommit in, säger Torsten Cedervi, vallokalens ordförande i Prästängarna/S:t Per.

varfest_helsida
mp_eu

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

moderaternamaj
nationaldag_helsida
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

rosta_sigtuna2
oppning_helsida
happyhomes_2019
bonava_maj_helsida
eu_sap
bonava_maj_outsider
sh_bovard_out
nationaldag_out
colorama_april
oppning_outsider
fme_outsider
rosta_sigtuna
mp_eu_outsider
moderaterna_maj_outsider
nrh
sap_outsider_eu
ridskola2019_outsider
connys
defacto_outsider
v_eu
sh_oppet