defacto_panorama_mustasch
Tess hittades i närheten av en landningsbana. Kroppen misstänks ha flyttats ditFoto: Mattias Nordahl

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

Under fredagen lämnade åklagaren in framställan om förlängd åtalstid för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda i slutet av september. En man i 50-årsåldern är häktat sedan i oktober. Åklagaren ville även att häktningen skulle omfatta på brott mot griftefriden på sannolika skäl men det gick rätten inte med på. Mannen kvarstår dock i häktet på sannolika skäl misstänkt för mord.

defacto_mustach_helsida
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

sigtunavatten_standard
greeknighthelsida

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

centrum_host_helsida
agy_oppethus

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

fme_oktober

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

ica_oktober
happyhomes_2019
agy_oppethus_outsider
colorama_april2
greeknight_outsider
nrh
connys