defacto_pan
Tess hittades i närheten av en landningsbana. Kroppen misstänks ha flyttats ditFoto: Mattias Nordahl

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

marstakalaset_artikel

Under fredagen lämnade åklagaren in framställan om förlängd åtalstid för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda i slutet av september. En man i 50-årsåldern är häktat sedan i oktober. Åklagaren ville även att häktningen skulle omfatta på brott mot griftefriden på sannolika skäl men det gick rätten inte med på. Mannen kvarstår dock i häktet på sannolika skäl misstänkt för mord.

happyhomes_2019

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

sigtunavatten_standard
defacto_helsida

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

sommar_centrum
ica_valsta_choklad
sommar
arlanda_golf_juli
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

marstakalas_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

colorama_april2
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
connys
sportfiske_sommar
nrh