centrum_panorama2020
Tess hittades i närheten av en landningsbana. Kroppen misstänks ha flyttats ditFoto: Mattias Nordahl

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

centrum_artikel

Under fredagen lämnade åklagaren in framställan om förlängd åtalstid för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda i slutet av september. En man i 50-årsåldern är häktat sedan i oktober. Åklagaren ville även att häktningen skulle omfatta på brott mot griftefriden på sannolika skäl men det gick rätten inte med på. Mannen kvarstår dock i häktet på sannolika skäl misstänkt för mord.

studenten2020_helsida
defacto_helsida
sommarlov_helsida
marina_helsida

Humlegården läggs ner

Nyheter Humlegården i centrala Sigtuna avvecklas av ägaren Valjeviken: - Anledningen är ett bristande intresse att utnyttja de kompetenser som finns på Humlegården samt att funktionshinderrörelsens organisationer inte nått fram med budskapet om behovet av en inneliggande specialiserad rehabilitering till regionerna, skriver Valjeviken i ett pressmeddelande.

studeravidare_helsida
speedy_helsida

Ordförandebeslut om försörjningsstöd tas om

Politik Mattias Askerson (M), ordförande i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden får bakläxa av Förvaltningsrätten för att han inte hanterade frågan gällande att inte betala försörjningsstöd till personer som vistas illegalt i landet på rätt sätt.

connys_helsida
kcbygg_helsida
coronapandemin

Fem nya dödsfall i kommunen

Nyheter Kommunen har drabbats av fem nya dödsfall i covid-19 under förra veckan: - Det viktigaste sättet att få ner antalet fall med covid-19 är att stockholmarna fortsätter följa Folkhälsomyndighetens råd, säger smittskyddsläkaren Per Follin.

speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
kcbygg_outsider
sigtuna_vatten_outsider
studenten2020_outsider
marina_outsider
nrh
sommarlov_outsider