moderaterna_riksdag
Foto: Pressbild

Air Leap flyttar trafik till Arlanda

I slutet av månaden kommer Air Leap att flytta trafik mellan Bromma-Halmstad till Arlanda.

Halmstads-Bromma blir från och med 29:e november Halmstad-Arlanda.
– Vi har gjort ett strategiskt val att flytta trafiken från Bromma till Arlanda, för att det idag finns en stor överkapacitet till Bromma, men också för att det inte finns någon linje till Arlanda. Vi ser att det finns en efterfrågan att från Halmstad via Arlanda ansluta mot andra destinationer, dessutom passar det bättre mot vårt övriga linjenät på Arlanda, säger Johan Giæver Marvik, kommersiell chef Air Leap.

Air Leaps VD säger vidare att man tror mycket på sin linje Arlanda-Halmstad då den historiskt haft ett stort passagerarunderlag. Man har också inlett ett samarbete med SAS som innebär att man kan boka resor på Air Leaps nät via SAS.
– Vi är också övertygade om att vårt planerade samarbete med SAS kommer att bidraga till att ge våra kunder en heltäckande flygprodukt vad gäller anslutande flyg ut från Arlanda, säger Jon Melkersson, VD Air Leap.

centrum_helsida2020
jul2021
defacto_helsida
connys_helsida
dack-helsida
valsta-jul_helsida
mp_host_helsida
2020_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

happyhomes_sommar2020
julmarknad_helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

julmarknad_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
valsta_jul_outsider
dack-outsider
jul_outsider
nrh
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider