panorama_centrum
Foto: Air Leap

Air Leap begär rekonstruktion-Ställer in flygtrafiken

Air Leap som nyligen beslutade om att utöka trafik via Arlanda ansöker om rekonstruktion.

Air Leap beslutade under senhösten att lägga ett antal linjer på Arlanda istället för Bromma. Men från och med 24:e januari ståller man in all flygverksamhet. Driften de senaste två åren har skett med näst intill obefintligt statligt stöd enligt ett pressmeddelande.
– Vi beklagar de olägenheter detta kan komma att medföra för våra kunder. De som har köpt biljetter för resa efter den 24 januari ombedes att gå in på Air Leaps hemsida för att få närmare information de närmaste dagarna, skriver Air Leap i pressmeddelandet.

connys_helsida
liber_helsida
2020_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

centrum_sommar2022_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

logistik_sigtuna_helsida
defacto_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

retro_helsida
helsida
mp_helsida_april

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

retro_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys
logistik_outsider
outsider
swedol_outsider