rantebanner
Foto: Swedavia/Daniel Asplund

Air India kommer till Arlanda

Air India har gjort klart med Swedavia om att börja flyga till och från Arlanda-New Delhi tre gånger i veckan.

sommar

Ytterligare en interkontinentallinje kommer alltså till Arlanda i höst då Air India börjar flyga till och från New Delhi med start 15:e augusti. Det blir därmed den 19:e långlinjen sedan 2013:
– Att Air India nu väljer att etablera sig i Stockholm är mycket glädjande och även ett tydligt bevis på den starka utvecklingen här. Sverige har den största marknaden i Skandinavien och det finns en växande efterfrågan på direktflyg till Indien, framförallt från näringslivet. Den nya linjen gör det också smidigare för det växande antalet indiska besökare att resa till Stockholm, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef på Swedavia.

magget_v16
happy_homes_sommar
sommar
juli
varumarke_defacto_sommar

Widforss Jakt & Natur har öppnat

Näringsliv Widforss Jakt & Natur har nu flyttat in i Stenladan i Steninge slott, det är den första av flera satsningar i Stenladan som ska bli som ett centrum för nya Steninge slottsby.

Årets Lärling

Lång resa för Hassan – Från flykting till prisad

Näringsliv Hassan Aal Hasoon kom till Sverige för tio år sedan, trots utbildningen som elektriker tog det lång tid innan han kom in på arbetsmarknaden, nu är han dock prisad elektriker hos Sandströms El, rapporterar tidningen Elinstallatören på sin hemsida.

Årets Företagare

Marianne blev Årets företagare

Näringsliv Marianne Tornvall på Mälarens Smådjursklinik utsågs till Årets företagare i samband med en högtidsmiddag på Hotell Kristina i Sigtuna.

standard_ridskola
sfssommar
colorama_jan
cricketklubben
sommar
mik_camp
connys
Frisyr – Standard
standard
Norra Redovisningshuset
Festspecialisten – Standard
lions_standard