eurosko2
Air Indias ankomst firades på Arlanda Foto: Pressbild/Swedavia

Air Indias ankomst firades

Air Indias dhamliner landade för första gången på Arlanda under onsdagskvällen: - Arlanda är den snabbast växande flygplatsen i Skandinavien. Att Air India nu väljer att etablera sig i Stockholm är mycket glädjande och även ett tydligt bevis på den starka utvecklingen här, säger Jonas Abrahamsson, koncernchef på Swedavia i ett pressmeddelande.

marstac_aug

I samband med Air Indias ankomst till Arlanda arrangerades en ceremoni där bland annat Swedavias koncernchef Jonas Abrahamsson, EU- och handelsminister Ann Linde och Indiens ambassadör Monika Kpil Mohta medverkade. Air India väljer att etablera i Sverige med anledning av att antalet passagerare mellan Indien och Sverige växt med 50 procent de senaste tre åren.

Går tre gånger i veckan
Planet, en Dreamliner B787-800, avgår tre gånger i veckan. I och med etableringen har Arlanda sedan 2013 hela 19 nya interkontinentala linjer:
– Som en del av våra expansionsplaner är vi glada över att nu lansera direktlinjen Delhi – Stockholm. Vi är övertygade om att den kommer att gynna utbytet av både handel och turism mellan Indien och Sverige, säger Ashwani Lohani, Chairman & Managing Director för Air India i ett pressmeddelande.

vinter_bil
jul2018

Han blir ny näringslivschef i kommunen

Näringsliv Mathias Forsberg blir ny näringslivschef efter Christer Wikström som tagit över som kommundirektör: - Det finns mycket logistiskt att jobba med i Sigtuna som jag kan ta med mig härifrån. Kommunerna liknar varandra ganska mycket. Sigtuna bygger mycket bostäder och ligger också i utkanten. Sedan är det Arlanda-biten som ska bli väldigt spännande, säger Mathias Forsberg till BålstaBladet.

defacto_panorama_boka_mote
forsmaleri

Premiärturen till Miami invigdes

Näringsliv SAS premiärflög sin nya linje mellan Arlanda-Miami under söndagen: - Vi är mycket glada att SAS fortsätter att öka sitt utbud på Arlanda med ytterligare en interkontinental direktlinje, säger lizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

farbrorbla_host2017

Mäklare ger stöd på 20 olika språk

Näringsliv Jennyfer Namazi på Fastighetsbyrån i Märsta Sigtuna kommer att erbjuda språkstöd för de köpare eller säljare som inte talar svenska eller behöver hjälp att förstå alla lagar och regler kring en fastighetsaffär på sitt egna språk: - Vi vet att det kan vara komplicerat att genomföra en bostadsaffär och i våra samtal med konsumenter märker vi att språkbarriärer förstärker svårigheterna påtagligt, säger Jennyfer i ett pressmeddelande.

SAS satsar ännu mer på Arlanda

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Jysk byter lokal i Arlandastad

Näringsliv JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

Training Partner flyttar in i Drivelab Big

Näringsliv Tidigare i veckan startade Training Partner sin verksamhet i nya Drivelab Big: - Med våra nya faciliteter i DRIVELAB BIG, tillsammans med den utökning vi gör i DRIVELAB Center, på andra sidan motorvägen, får vi nu hela 15 000 kvadratmeter utbildnings- och eventlokaler optimerade för fordonsbranschen, med Norra Europas bästa läge, säger Peter Olofsson, ägare och styrelseordförande i Training Partner.

blackfriday
steningeliden32
frisyr2018
Festspecialisten – Standard
standard_ridskola
agy2
yrkesutbildningen
connys
colorama_jan
nfc_vinter
slutstation
Norra Redovisningshuset
dogranch
skolgatan6d
dalgatan7b
borg
cricketklubben
matcher_skanela
lions_standard
standard