moderaterna_panorama
Marta AguirreFoto: Insändarbild/Vänsterpartiet

Aguirre omvald i (V) partistyrelse

Märstabon Marta Aguirre som varit ordinarie ledamot i Vänsterpartiets styrelse har omvalts.

Vänsterpartiet meddelar i ett pressmeddelande att man omvalt Marta Aguirre som ledamot i styrelsen. Partistyrelsen är partiets högsta beslutande organ mellan kongresserna och leder verksamheten samt fattar beslut om partiets politiska inriktning. Marta är född 1973 och arbetar som tågvärd samt arvoderad politiker. Enligt pressmeddelandet så vill hon att partiet ska fortsätta på den inslagna banan, när man får fler väljare ska man göra större avtryck och förändra den politiska dagordningen mer än idag.

Extra

Vapenlarm i Sigtuna

Blåljus Polis larmades till Sigtuna under tisdagseftermiddagen med anledning av att man sett en personer med vapenliknande föremål i en bil.

2020_helsida
connys_helsida
liber_helsida
sommar i sigtuna kommun

Så varmt är det i baden

Nyheter Det råder värmebölja i kommunen och för den som funderar på ett svalkande dopp så finns det gott om strandbad.

Hundens vecka i Märsta

Notiser Hundens vecka kommer att arrangeras hos Märsta-Sigtuna Brukshundklubb vecka 37: - 2021 blev rekordartad för Hundens vecka och vi hoppas på ett lika stort engagemang i år, säger Lovisa Palmblad, verksamhetsutvecklare på Studiefrämjandet Stockholm Gotland.

defacto_helsida
mp_helsida_april

Plankning minskar kraftigt

Nyheter Planeringen inom kollektivtrafiken minskar kraftigt: - Vår kontrolloffensiv för det hederliga Stockholm ger resultat. Tjuvåkningen nu trycks tillbaka på bred front och särskilt i spårtrafiken som uppvisar historiskt låga nivåer, säger trafikregionrådet Kristoffer Tamsons.

ewas_helsida
marinan_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

EXTRA

Smällar från flygplan över Vidbo

Notiser Ett British Airways-plan som lyfte från Arlanda tvingades vända tillbaka efter ett tekniskt fel: - Det hördes flera smällar, uppger flera boende ute i Vidbo.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
marina_outsider
nrh
connys
mp_outsider2022
swedol_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider