defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Aditro Logistics inför automatiserad hantering i Arlandastad

Aditro Logistics som har e-handelslager i Arlandastad investerar i en ny automatiserad lager- och plocklösning.

centrum_artikel

Cervera blir den första som blir en del av Aditro Logistics nya automatiserade lager- och plocklösning i Arlandastad. det innebär att 40 robotar kommer att arbeta med e-handelskedjan och man kommer kunna hantera 1000 ordrar i timmen. Det nya systemet är i drift till april 2022 om planerna går som det ska.
– Implementeringen av Autostores lagersystem är början på en ny era för oss. Logtech, robotar och automatisering är hörnstenarna i vår strategi. Med den nya investeringen tar vi nästa steg i att framtidssäkra vårt logistikerbjudande, något som dessutom hjälper oss att framtidssäkra våra kunders behov inom logistik och e-handel, säger Johannes Gussander, vd på Aditro Logistics.

Aditro Ligistics har tecknat ett flerårsavtal med Cervera och man kommer att kunna erbjuda dem skalbarhet, kapacitet och kostnadseffektivitet.
– Den nya logistiklösningen passar våra tillväxtambitioner och logistikbehov perfekt. Vi är mitt i en förändring av hela vårt företag som innebär att vi ska vara ett ledande e-handelsföretag med butiker. Det nya avtalet gör det möjligt för oss att fortsätta vår planerade expansion med full fart utan några kapacitetsbegränsningar. Samtidigt som vi säkerställer högsta kvalitet mot slutkonsumenten, säger Peter Rimbäck, VD på Cervera.

Lokala småföretag bidrar med 3 av 10 skattekronor

Näringsliv Kommunens småföretag bidrar med nästan 3 av 10 skattekronor som går till kommunkassan: - Varje skattekrona i kommunen måste skapas innan den kan fördelas inom välfärden och vår rapport visar tydligt att det är småföretagen som står för en väldigt stor del av notan, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

2020_helsida
ridskola2020_helsida
rentawreck_helsida
happyhomes_sommar2020
vardcentral_helsida

Nordic Wellnes till Märsta Centrum

Näringsliv Nordic Wellness har tecknat avtal med FastPartner om att etablera i Märsta Centrum: - För oss är det viktigt att finnas i levande miljöer, innebärande många besökare till centrumet, boende och mängder av företag, vilket vi får här i Märsta Centrum, kommenterar Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

defacto_helsida
sigtunastad_helsida
Moderaterna_helsida2021
dackskiftarna_helsida
coronakrisen

Därför är Sigtuna hårdast drabbat av pandemin

Näringsliv märsta.nu rapporterade i helgen om att Sigtuna är den kommun i länet som drabbats hårdast pandemin: – Det är väldigt, väldigt allvarligt för oss. Under 2020 hade vi den snabbast växande arbetslösheten i landet, säger Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

speedy_vinter_helsida

Näringslivet har tappat mer än var femte krona

Näringsliv Sigtuna kommuns näringsliv har tappat mer än var femte krona i omsättning under pandemin: - Sigtunas negativa utveckling är starkt kopplat till dess närhet till Arlanda och att vi har haft en stor nedgång i det internationella resandet, säger Stefan Westerberg på Stockholms Handelskammare.

centrum_helsida2020

Hotellägaren: Vaccinet nödvändigt för att restriktioner ska hävas

Näringsliv Lotta Giesenfeld Boman hoppas att vaccinet ska rädda hennes hotell och branschen från vad hon kallar "coronahelvetet".

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh
rentawreck_outsider
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderaterna_sigtuna
dackskiftarna_outsider
connys
sigtunastad_outsider