moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild

Aditro Logistics inför automatiserad hantering i Arlandastad

Aditro Logistics som har e-handelslager i Arlandastad investerar i en ny automatiserad lager- och plocklösning.

centrum_artikel

Cervera blir den första som blir en del av Aditro Logistics nya automatiserade lager- och plocklösning i Arlandastad. det innebär att 40 robotar kommer att arbeta med e-handelskedjan och man kommer kunna hantera 1000 ordrar i timmen. Det nya systemet är i drift till april 2022 om planerna går som det ska.
– Implementeringen av Autostores lagersystem är början på en ny era för oss. Logtech, robotar och automatisering är hörnstenarna i vår strategi. Med den nya investeringen tar vi nästa steg i att framtidssäkra vårt logistikerbjudande, något som dessutom hjälper oss att framtidssäkra våra kunders behov inom logistik och e-handel, säger Johannes Gussander, vd på Aditro Logistics.

Aditro Ligistics har tecknat ett flerårsavtal med Cervera och man kommer att kunna erbjuda dem skalbarhet, kapacitet och kostnadseffektivitet.
– Den nya logistiklösningen passar våra tillväxtambitioner och logistikbehov perfekt. Vi är mitt i en förändring av hela vårt företag som innebär att vi ska vara ett ledande e-handelsföretag med butiker. Det nya avtalet gör det möjligt för oss att fortsätta vår planerade expansion med full fart utan några kapacitetsbegränsningar. Samtidigt som vi säkerställer högsta kvalitet mot slutkonsumenten, säger Peter Rimbäck, VD på Cervera.

defacto_helsida
mp_host_helsida
dack-helsida
helsida_var2021
centrum_helsida2020

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

2020_helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

connys_helsida
bostad_helsida
happyhomes_sommar2020

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
dack-outsider
bostad_outsider
mp-outsider