moderaterna_panorama
Foto: Pato Pooh/Pressbild

ADAAMs nya album är ute

Märstaartisten Adaam släpper ett nytt album som gästas av flera av landets ledande hip-hop-artister.

Adaam har redan släppt singeln ABTi tillsammans med göteborgaren Aden. Låten lades in på listan Din gata och topp 10 på Spotify. Låten har stramats en miljon gånger sedan dess. Nu hyllas han av Aden:
– ADAAM har alltid varit en personlig favorit och det känns som att vår kemi blev fantastisk när vi möttes i studion. Skönt och kunna bjuda på något som är lite djup men som ändå har vibes.

Nya albumet heter Myror i brallan, fler än Aden är med som gäster. Albumet släpptes 4:e februari och innehåller nio låtar, bland annat medverkar även VC Barre på låten Same Tomorrow.

defacto_helsida
liber_helsida
marinan_helsida
2020_helsida
connys_helsida
ewas_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

mp_helsida_april

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
nrh
connys
ewas_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider