moderaterna_panorama
Foto: Pressbild

ADAAM släpper nytt

Artisten Adaam från Märsta släpper nytt idag fredag.

Adaam släpper singeln Grannar idag fredag, märstartisten är en av landets hetaste hip-hopartister. Han har låtar som Wave, Grindar och Trap$tar bakom sig. Nu senast är det A.D.A.M och Topp med VC Barre som toppar listorna. Grannar är producerad av Philippe och Fuego från NBLNATION.
– Grannar är en låt som beskriver hur blessed vi i GGM (Grind Gang Music) är som har lyckats ta oss dit vi är idag, utan att få något gratis! Vi är tre barndomsvänner från samma område som gör det tillsammans, säger ADAAM i ett uttalande.

marinan_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida
ewas_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
marina_outsider
connys
ewas_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
nrh
moderat_outsider