bergstrand_jan_pan
Foto: Pressbild

ADAAM släpper nytt

Artisten Adaam från Märsta släpper nytt idag fredag.

centrum_artikel

Adaam släpper singeln Grannar idag fredag, märstartisten är en av landets hetaste hip-hopartister. Han har låtar som Wave, Grindar och Trap$tar bakom sig. Nu senast är det A.D.A.M och Topp med VC Barre som toppar listorna. Grannar är producerad av Philippe och Fuego från NBLNATION.
– Grannar är en låt som beskriver hur blessed vi i GGM (Grind Gang Music) är som har lyckats ta oss dit vi är idag, utan att få något gratis! Vi är tre barndomsvänner från samma område som gör det tillsammans, säger ADAAM i ett uttalande.

handbollsskola
centrum_helsida2020
defacto_helsida
mod_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

connys_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
bergstrand_out_jan
connys
swedol_outsider
moderat_outsider