mote_sommar
Andie Lahdo, VD ABS WheelsFoto: Pressbild/ABS Wheels

ABS Wheels utses till Gasellföretag igen

ABS Wheels har utsätts till Gasellföretag för tredje året i rad: - Bolaget har tillsammans med ledning och personal lyckats bygga ABS Wheels till ett attraktivt varumärke med stark kultur och stabil tillväxt, säger VD och ägare Andie Lahdo.

centrum_artikel

Dagens Industri utser Gasellföretag, det är företagen som är det snabbast växande i Sverige. För tredje året i rad har Arlandastadsföretaget ABS Wheels utnämnts :
– Bolaget har tillsammans med ledning och personal lyckats bygga ABS Wheels till ett attraktivt varumärke med stark kultur och stabil tillväxt. Min ambition är att utifrån det säkerställa en hållbar affär där affärsnytta och samhällsnytta sammankopplas, just nu har vi mycket fokus på hållbarhet, vilket har uppmärksammats av breakit impact challenge, säger VD Andie Lahdo i ett uttalande.

Mindre än en procent av Sveriges Aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag, siffrorna från de fyra senaste årsredovisningarna ligger till grund när Gasellföretag utses.

brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
kaa_sigtuna_helsida
connys_helsida
studeravidare_helsida
speedy_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
sommar_sigtuna2020
brobygget_midgard_helsida
defacto_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

marina_helsida
centrum_helsida2020
swedol_outsider
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
ridskola_2020_outsider
kaa_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
speedy_outsider