moderater_pan_sommar
Andie Lahdo är vd och ägare av ABS Wheels.Foto: Magnus Granhagen

ABS Wheels rankas som ett av landets största inom e-handel

ABS Wheels i Arlandastad rankas som 55:a i landet när det gäller E-handelsbolag enligt tidningen Breakit.

centrum_artikel

Breakit rankar ABS Wheels som ett av landets främsta E-handlare, man är på plats 55 när de 100 största har listats. Rankingen baserar sig på omsättning 2015 eller 2016. ABS Wheels senaste siffra för 2016 visade 33 miljoner kronor. En lista som bland annat innehåller InkClub, Linas matkasse och Ginza. En av anledningarna till den höga placeringen är enligt Jorge Castro, marknadschef på ABS Wheels, att man gör sig sökbar på google samt mobilanpassar sin hemsida. ABS Wheels har ett nätverk av 120 bilverkstäder bakom sig med totalt 500 anställda som monterar fälgar som man levererar.

bostad_helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

2020_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
helsida_var2021

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

centrum_helsida2020
vaccin
mp_host_helsida

Ryanair lanserar 23:e linjen från Arlanda

Näringsliv Ryanair som redan lanserat 22 linjer varav två inrikes från Arlanda meddelar att man även ska flyga Arlanda-Skellefteå.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
vaccin-outsider
swedol_outsider
connys
centrum_sommar_out
nrh