centrum_panorama2020
Andie Lahdo med Kave ArastoupourFoto: Pressbild

ABS Wheels öppnar upp i Smista allé

ABS Wheels har gjort klart med ett att få komma in i Smista Allé.

ABS Wheels kommer att finnas i The Wash-butiken i Smista Allé, det blir arlandastadsföretagets andra butiksengagemang sedan det för några veckor blev klart med en butik i Vimmerby.
– Kave som äger verksamheten i Smista ska representera ABS Wheels för den södra delen av Stockholm, vi verkar idag norr om stockholm så en butik till i södra Stockholm blir som en dröm, vi vet redan nu att fler fysiska butiker ökar E-handeln säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD

2020_helsida
coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

marina_helsida
ridskola2020_helsida
speedy_helsida
salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020
festspec_corona_helsida
happy_homes_mars

Så deklarerar du smartast

Ekonomi Nyligen damp deklarationen ner i kommuninvånares brevlådor eller e-brevlådor, Norra Redovisningsbyråns ägare Johan Sandberg ger råd för en smidig deklaration.

marina_outsider
festspec_corona_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
swedol_outsider