moderaterna_sep2020
Hasse Taza på Euromaster med Andie Lahdo, VD ABS Wheels.Foto: Pressbild

ABS Wheels inleder samarbete med Euromaster

ABS Wheels inleder samarbete med Stockholm Bil och Däck som är anslutna till Euromaster AB vilket innebär att det kommer att finnas fälgar från ABS Wheels i Euromasters anläggning innanför tullarna.

centrum_artikel

Euromaster har en enda anläggning innanför tullarna, i den ska nu ABS Wheels mest exklusiva fälgsortiment att finnas.
– Vi tror på Euromaster då vi redan i dagsläget får in beställningar från diverse anläggningar dock är det här första gången vi är inne i en Euromaster med ett eget showroom och det är inte vilken som helst, det är en av dom som verkligen syns och hörs bland stockholmarna som bor inom tullarna, säger Andie Lahdo, ABS Wheels VD.

Hasse Taza på Euromaster Stockholm säger att man satsar på ett utbud som man tror passar stockholmare, han tror att de är ute efter lite häftiga färger, därför passar ABS Wheels produkter bra. ABS Wheels går in med nio olika modeller som är att betrakta som de populäraste bland bostadsborna. Anläggningen ligger på Kungsholmen och finns intill ICA Lindhagen.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

NRH stödjer BRIS-arbete

Näringsliv Sigtunabon David Sandberg Hjelm föreläste för Norra Redovisningshusets personal som samtliga samtidigt passade på att bli stödmedlemmar: - Jag tycker BRIS gör ett fantastiskt jobb och vi vill stödja deras arbete, säger Johan Sandberg, VD för Norra Redovisningshuset.

Rekorddag för ABS Wheels

Näringsliv ABS Wheels satte nytt omsättningsrekord för sin e-handel med tre miljoner kronor för en dag: -Gårdagen (måndag, reds anm) var vår all-time high under ett dygn men hela föregående vecka har legat runt 48 procent högre i försäljning, säger Vd Andie Lahdo till ehandel.se

meko_helsida
boisigtuna
defacto_helsida
landsbygdsdag
skanela_event_helsida

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

personal_sandstrom_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

kkdk_helsida
helsida
2020_helsida
corner_helsida
meko_outsider
budget_outsider
corner_outsider
kkdk_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
skanela_event_outsider
outsider
sigtuna_vatten_outsider
personal_outsider
laddplats_out
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
nrh