budget_panorama
Andie Lahdo, VD ABS Wheels.Foto: Pressbild

ABS Wheels ett av superföretagen

ABS Wheels har utsetts till ett av Sveriges superföretag för bland annat in starka tillväxt: - Att få vara med på den exklusiva listan visar att vi gör rätt i motorbranschen som satsar på miljö, stabilitet och långsiktighet i affären, säger VD Andie Lahdo.

fraga_liberalerna

790 företag kvalar in på analysföretaget Bisnodes lista över Superföretag baserat på bolagens tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering. Bara en knapp promille av landets företag kvalar alltså in. Ett av dessa är ABS Wheels i Arlandastad:
– Att få vara med på den exklusiva listan visar att vi gör rätt i motorbranschen som satsar på miljö, stabilitet och långsiktighet i affären. Alla på företaget är med och påverkar vår CSR samtidigt som den största delen av vår tillverkning går under Flow-forming denna teknik möjliggör stora besparingar på aluminium samtidigt som fälgarna blir upp till 7 gånger robustare, säger Andie Lahdo, VD och ägare på ABS Wheels.

Kriterierna som Bisnode använder är högt ställda och ska gälla i minst fyra år för att ett företag ska kunna komma med på listan.

defacto_helsida

Krögaren: Vi tappade hundra luncher över helgen

Näringsliv Bistro & Café Valvet på Stora gatan vittnar om hur de senaste coronarestriktionerna slår hårt mot deras bransch och verksamhet: - Vi gick från 120 luncher till 8-9 över helgen, säger ägaren Abraham Gumussoy till märsta.nu

2020_helsida
manskold_helsida
coronakrisen

Inleder samarbete för säkra möten

Näringsliv För att öka avstånd i samband med evenemang inleder Scandinavian XPO och Training Partner ett samarbete: - Med allt det Training Partner erbjuder, samt närheten till den internationella kommunikations-hubben Arlanda, kommer vår nyöppnade mötes- och evenemangsarena att ha en stark position som en självklar plats för alla typer av möten, säger Staffan Littmarck, VD på Scandinavian XPO.

connys_helsida

Byggprocessen igång för ett av Stockholms största bilföretag

Näringsliv Fordonsbolaget som etablerar i Rosersberg är igång med byggprocessen: - Vi har precis skickat in en bygglovsansökan och ser verkligen fram emot den nya anläggningen. Jag ser fram emot bolagets expansion i kommunen jag vuxit upp i då vi funnits i Upplands Väsby sen bolagets start 2012, säger VD tillika sigtunabon Kevin Aslan.

meko_helsida
kristina_helsida

Lidl öppnade i Sigtuna

Näringsliv Lidl öppnade upp sin butik i Sigtuna under torsdagen: - Att öppna vår 200:e butik i Sveriges mest hållbara stadsdel känns nästan för bra för att vara sant, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl Sverige

kkdk_helsida
centrum_helsida2020

WE invigdes i Stadsängarna

Näringsliv På lördagen invigde WE Träning & Hälsa sin andra anläggning i Sigtuna stad: - Vi hade velat öppna med folk överallt, happenings och köer till alla våra erbjudanden, men tiderna gjorde att vi fick tänka om, säger Niklas Wikegård, en av ägarna och grundare till WE.

julen_helsida

Två konkurser i kommunen

Ekonomi Antalet konkurser i länet uppgick till drygt 170 stycken för oktober vilket är färre än samma tidpunkt förra året.

helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
centrum_sommar_out
julen_outsider
outsider
nrh
manskold_outsider
kristina_outsider
budget_outsider
kkdk_outsider