moderater_pan_sommar
Andie Lahdo, VD ABS Wheels.Foto: Pressbild

ABS Wheels ett av superföretagen

ABS Wheels har utsetts till ett av Sveriges superföretag för bland annat in starka tillväxt: - Att få vara med på den exklusiva listan visar att vi gör rätt i motorbranschen som satsar på miljö, stabilitet och långsiktighet i affären, säger VD Andie Lahdo.

790 företag kvalar in på analysföretaget Bisnodes lista över Superföretag baserat på bolagens tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering. Bara en knapp promille av landets företag kvalar alltså in. Ett av dessa är ABS Wheels i Arlandastad:
– Att få vara med på den exklusiva listan visar att vi gör rätt i motorbranschen som satsar på miljö, stabilitet och långsiktighet i affären. Alla på företaget är med och påverkar vår CSR samtidigt som den största delen av vår tillverkning går under Flow-forming denna teknik möjliggör stora besparingar på aluminium samtidigt som fälgarna blir upp till 7 gånger robustare, säger Andie Lahdo, VD och ägare på ABS Wheels.

Kriterierna som Bisnode använder är högt ställda och ska gälla i minst fyra år för att ett företag ska kunna komma med på listan.

pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
helsida_sfs
connys_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

kso_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

kso-duell_out
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
nrh
swedol_outsider
pantamera_out
moderat_outsider
connys
sfs_out
ridskola_2020_outsider