moderaterna_sep2020
Abboud Elias IskandarFoto: Privat

Valstaprofilen Abboud Iskandar har avlidit

Valstaprofilen Abboud Elias Iskandar har avlidit i samband med en utlandsvistelse. Han sörjdes av över tusen personer under onsdagen.

centrum_artikel

Över 1000 personer hade kommit till Syrisk-Ortodoxa kyrkan för att minnas valstaprofilen Abboud Elias Iskandar som avled hastigt i samband med en utlandsvistelse i tisdags morse, han blev 67 år.

Abboud Elias Iskandar kom till Sverige i mitten på 70-talet och var en av eldsjälarna och företagarna i Valsta. Han drev under många år Iskandars Livs och sedermera Valsta livs.

Under sin tid i Valsta var han även engagerad för att göra Valsta bättre och hans närvaro både syntes och hördes dagligen i och kring centrumområdet. Abboud Elias var även mångårig fullmäktigeledamot för Moderaterna och förtroendevald.

Han lämnar nu en stor familj med barn och barnbarn efter sig. Ännu en minnesgudstjänst kommer att hållas för Abboud Elias under torsdagen mellan 17-20 i Syrisk-Ortodoxa kyrkan. En öppen begravning sker troligtvis nästa vecka.

Begravning av Abboud Iskandar kommer att ske onsdag 10:e juli kl 13.00. Begravningen är öppen för allmänheten och alla som vill delta i minnet av honom.

 

landsbygdsdag
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
meko_helsida
happyhomes_sommar2020
corner_helsida
personal_sandstrom_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida
helsida
2020_helsida
fixa_laddplats_helsida
meko_outsider
outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
personal_outsider
sigtuna_vatten_outsider
budget_outsider
laddplats_out
kkdk_outsider
corner_outsider
nrh
centrum_sommar_out