defacto_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

97 000 i böter för rattfylleri

En man från Sigtuna döms till 97 000 kronor i dagsböter efter att ha kört påverkad av alkohol.

Mannen som är i 70-årsåldern ertappades i en poliskontroll i Sigtuna i våras. Efter provtagning konstateras alkoholkoncentrationen i hans utandningsluft strax efter färden uppgick till 0,35 milligram per liter. Mannen medger att han druckit ca 7,5 deciliter vin kvällen innan och en öl på morgonen innan han satte sig i bilen för att köra. Dagsböter är inkomstbaserade och rätten dömer mannen till 100 dagsböter á 970 kr styck, totalt 97 000 kronor döms mannen att betala.

icavalsta_julbanner
fme_jul
sportfiskebanner2
EXTRA

Vinterkräksjukan slår till

Nyheter Det är kräksjuketider och på flera skolor i kommunen har barn insjuknat eller fått skickas hem mitt under pågående skoldag.

happy_homes_juli
sigtuna_funkis
arlandamordet

Åklagare ville häkta för brott mitt griftefriden

Notiser Mannen som misstänks för mordet på Tess som hittades utanför Arlanda är fortsatt misstänkt men rätten anser inte att han ska häktas för brott mot griftefriden.

julbanner2
defacto_host2018
lager_bilnet
EXTRA

Taxichaufför döms efter tillslag i mellandagarna

Nyheter Mitt i julfirandet slog polisen till mot två bilar, varav en taxi i Valsta. Tillslaget var en del av en spaning som polisen haft mot en knarkliga baserad i Västerort. Nio personer döms nu för inblandning i vad som visat sig vara en överlåtelse i Valsta.

outsider
objekt2
connys
sigtunavatten_standard
objekt3
komvuxq3_4
nrh_lania
funkis_2
objekt4
vanster_jul
colorama_vinter