defacto_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

97 000 i böter för rattfylleri

En man från Sigtuna döms till 97 000 kronor i dagsböter efter att ha kört påverkad av alkohol.

Mannen som är i 70-årsåldern ertappades i en poliskontroll i Sigtuna i våras. Efter provtagning konstateras alkoholkoncentrationen i hans utandningsluft strax efter färden uppgick till 0,35 milligram per liter. Mannen medger att han druckit ca 7,5 deciliter vin kvällen innan och en öl på morgonen innan han satte sig i bilen för att köra. Dagsböter är inkomstbaserade och rätten dömer mannen till 100 dagsböter á 970 kr styck, totalt 97 000 kronor döms mannen att betala.

hostfest_centrum
defacto_host2018

HSB Arlanda övergår till Norra Stor-Stockholm

Bostad HSB Arlanda går ihop med HSB Norra Stor-Stockholm: - Genom att två regionala HSB-föreningar blir en får vi bättre ekonomiska och personalmässiga resurser, säger Bo Albrektsson, tidigare ordförande för HSB Arlanda.

valet2018

Klart med första avhoppet

Politik Mandatperioden startar på torsdag då gamla och nya fullmäktige sammanträder. Men redan nu är det klart att Per-Olov Eurell (KD) hoppar av.

Klart med vårdcentral till Sigtuna

Nyheter Sigtuna får en vårdcentral i nya stadsdelen Sigtuna stadsängar: - Det är otroligt kul att vi får en vårdcentral i Silverskatten, säger Johan Niltén, lokalförvaltare på SigtunaHem.

outsider
komvuxq3_4
connys
nrh
objekt2
sbrf_sep
objekt4
sportfiske_banner
objekt3
sigtunavatten_standard