centrum_jul_panorama
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

95-åring åtalas för fortkörning

En 95-årig man körde för fort och stoppades på väg 273 i Herresta.

defacto_jul_artikel

Den 95-årige mannen var ute och körde från Vallentuna till Herresta på väg 273, mannen stoppades och polis konstaterade att han körde i 108 kilometer i timmen rapporterar Mitt i Stockholm.

Mannen hade enligt tidningen inget körkort att visa upp heller eftersom det var indraget. Han åtalas för grov olovlig körning och hastighetsöverträdelse. Han erkänner forskningen men nekar till olovlig körning då han inte kände till att hans körkort var indraget.

julbord_helsida
happyhomes_2019
ica_oktober

Uppmaningen: Släck ljusen

Notiser Under december sker en hel del bränder med anledning av levande ljus och brandkår uppmanar allmänheten att vara noga med släckning när man lämnar sin bostad.

colorama_jul

Nya busstider på måndag

Nyheter På måndag träder den nya busstidtabellen i kraft som kritiserats av kommuninvånare: - Varje dag reser mellan 3 000 och 4 000 personer med linje 570 mellan Märsta och Sigtuna. Med dessa ändringar kommer vi öka medelhastigheten och korta ner restiderna på den här linjen med 10 minuter, säger Malin Fordham, affärsutvecklare på Transdev.

Valsta får återvinningsstation

Nyheter Nu får Valsta sin efterfrågade återvinningsstation igen: - Efter ett gott samarbete med kommunen har vi nu lyckats hitta yta för ännu en återvinningsstation i Sigtuna. Vi är glada att kunna tillgodose det behov som finns, säger Annika Ahlberg, regionchef på Förpacknings- och Tidningsinsamlingen, FTI.

greeknighthelsida

Rekordmånga hundar intar Arlanda

Nyheter Happy Dog-konceptet hos Clarion kommer till detta nyår att slå rekord: - Happy Dog konceptet har verkligen blivit en succè, säger Clarion Hotel Arlandas VD Björn Callin.

sigtunavatten_standard
trainingpartner_jobb_helsida
fme_oktober
defacto_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

connys
julbord
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
greeknight_outsider
tp_outsider