defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander

80-åring såg rött på Halloween – Misshandlade två

En man i 80-årsåldern råg rött när ungdomarna ringde på för "Bus eller godis". Han slog dem med käppen och har nu dömts för misshandel.

fraga_liberalerna

Några ungdomar ringde på dörrar i ett bostadsområde i Valsta för två år sedan i samband med Halloween för ”bus eller godis”. En man i 80-årsåldern uppskattade inte påringningen, han gick ut med käppen och ”vevade” enligt en dom från Attunda tingsrätt. Han träffade två av personerna med käppen. Nu döms han för misshandel till villkorlig dom med samhällstjänst på 50 timmar. Han ska också betala skadestånd till två ungdomar på 8300 kronor och 7000 kronor.

Mannen hävdade att han haft problem med ungdomar som springer omkring i trapphuset och att han gick ut för att se vad det var frågan om. Han medger att han viftade med käppen i luften och att han av misstag kan ha träffat någon. En av ungdomarna mottog åtta slag med aluminiumkäppen, han fick stanna hemma från skolan i cirka tre veckor.

speedy_vinter_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
kkdk_helsida

Lurade COOP på 36 000 kronor

Notiser En man döms för omfattande bedrägeri som skett på flera platser i landet, bland annat lurades COOP i Märsta på varor för 36 000 kronor.

2020_helsida
helsida
julen_helsida
meko_helsida
kristina_helsida
happyhomes_sommar2020
manskold_helsida
julen_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
manskold_outsider
budget_outsider
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
kkdk_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
outsider
kristina_outsider
nrh