sommar
Kvinnan lockades in i bilen på DragonvägenFoto: Google

73-åring åtalas för sexuellt ofredande – lurade in kvinna i bilen och tafsade på henne

En 73-årig man från Knivsta åtalas vid Attunda tingsrätt för sexuellt ofredande, målsägande är en kvinna i 40-årsåldern.

marstakalaset_artikel

En kvinna i 40-årsåldern lurades in i en bil i centrala Märsta i somras. I bilen satt en 73-årig man som tafsade på kvinnan. Polisen har under sommaren sökt efter mannen och fick sedan napp i höstas. Mannen ska enligt uppgift ha kört runt kvinnan i bilen och stannat vid Centralskolan där hon ofredades sexuellt.

Enligt stämningsansökan har 73-åringen kysst kvinnan, tagit henne på brösten, på könet och eller på insidan av låret utanpå kläderna. Det finns även ett vittne till händelsen som kommer att kallas in. Rättegången startar nästa vecka.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

defacto_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
kontor_thaifong
arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard
marstakalas_helsida

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

sommar_centrum
ica_valsta_choklad
sommar
sportfiske_sommar
defacto_outsider
colorama_april
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys