defacto_pan2020
Foto: Norrtälje kommun

6000 nya fall av covid i regionen

Coronafallen fortsätter öka i regionen och mellan 20-24 november konstaterades över 6000 fall.

centrum_artikel

6022 personer har konstaterats med covid-19 i regionen mellan 20-24 november, det är en ökning med 120 personer jämfört med den senaste rapporten som regionen släppte i måndags. 26 personer har även avlidit till följd av viruset. Regionen skriver i ett pressmeddelande att antalet nya fall av covid-19 är fortsatt mycket hög och att antalet patienter med behov av sjukhusvård ökar. Sedan pandemins start har 65 736 fall av covid-19 konstaterats i regionen 2631 personer har avlidit, 1130 av de avlidna är provtappa på ett särskilt boende någonstans i regionen. De lokala siffrorna för kommunerna kommer under torsdagen.

speedy_vinter_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

centrum_helsida2020
coronapandemin

Coronakommission kan tillsättas

Politik Den samlade oppositionen bestående av Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet har fått igenom ett initiativärende i kommunstyrelsen om att tillsätta en Coronakommission.

prima_helsida
connys_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

defacto_helsida

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

januari_helsida
happyhomes_sommar2020
meko_helsida
connys
meko_outsider
moderat_outsider_jan
centrum_sommar_out
prima_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider