defacto_pan2020
Foto: ABS Wheels/Pressbild

600 ville tatuera in ABS-loggan

Över 600 personer anmälde intresse för att få tatuera in ABS Wheels logo i utbyte mot fyra fälgar.

centrum_artikel

Under några år har ABS Wheels i Arlandastad haft en tävling som går ut på att man får fyra fälgar om man tatuerar in ABS Wheels logo. I år var det över 600 som anmälde sig för att få vara med i tävlingen och Sofia från Älgered utanför Sundsvall vann.
– Det känns overkligt och fantastiskt, helt nya fälgar har jag länge drömt om, jag äger min drömbil men fälgar är något som saknats länge. vi gifter oss 29/8. Så detta blev liksom vår bröllopsgåva eftersom corona satt djupa spår, säger Sofia Eriksson.

Tävlingen nådde enligt ABS Wheels över 50 000 facebookanvändare då man uteslutande använde facebook för att sprida tävlingen och ta in anmälningar. Utöver de 600 som anmälde sig var det över 200 som mailade in också.

Nytt Gin från Sigtuna

Näringsliv First Distillery Sigtuna AB, så heter Sigtunas enda och Sveriges förmodligen minsta destilleri som håller till i Wenngarn.

agy_flyg_helsida

Även Telenor lanserar 5G i Sigtuna

Näringsliv Det är inte bara Tele2 som lanserat 5G i kommunen utan även Telenor: - Det känns grymt att vi är igång med vår ambitiösa utrullningsplan av 5G-nätet som inledningsvis fokuserar främst på större städer och populära sommar- och vinterorter, uppger Andres Suazo, mobilnätschef på Telenor Sverige.

meko_helsida
januari_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
speedy_vinter_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Elbilsmässa till XPO

Näringsliv Elbilsmässan eCarExpo kommer till Scandinavian XPO i höst:- Vi ser nybyggda mötes- och evenemangsarenan Scandinavian XPO som den perfekta arenan för eComExpo med tanke på möjligheterna till 11 000 kvm utställningsyta för våra elfordon och teknik, två konferensscener och ett stort antal mötesplatser för vårt seminarie- och workshopprogram, säger Anna Fägersten, projektledare.

prima_helsida

Firar trettio år mitt i pandemin

Näringsliv Hotell Kristina fyllde i år 30 år men firandet fick i praktiken ställas in på grund av coronapandemin: - För oss, som för alla andra, har 2020 gått till historien, som ett år där vi planerat in mängder av kul och spännande event som James Bond-premiär, Nyårsfest, kul After Work och härliga festmiddagar för att just fira våra 30 år som hotell. Sen fick vi tänka om och anpassa mycket. Och därefter ställa in. Nu blickar vi framåt istället och ser bara möjligheter och chanser att fira när läget förbättras, berättar VD Ewa Wikland.

ridskola2020_helsida
agy_oppethus-helsida
agy_flyg_outsider
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
agy-outsider
prima_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
moderat_outsider_jan
connys
sigtuna_vatten_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out