moderaterna_riksdag
Foto: Karolinska sjukhuset/Carin Tellström

570 stockholmare i behov av sjukhusvård

Under helgen har cirka 3600 covid-19-fall rapporterats in till Region Stockholm.

3599 stockholmare runt om i de 26 kommunerna testades positivt för covid-19 den gångna helgen, 16-19 april. Situationen med personer som behöver sjukvård är fortsatt ansträngd då 570 personer vårdas på sjukhus.
– Antalet patienter med covid-19 i behov av sjukhusvård fortsätter att variera mellan 570 och 600 patienter. Det innebär en mycket stor ansträngning för vårdens medarbetare. Vi måste alla följa de grundläggande råden, samtidigt som vi fortsätter att vaccinera så många som möjligt på ett säkert och effektivt sätt. Det gör att vi får ner smittspridningen och därmed antalet patienter med covid-19 i behov av sjukhusvård, säger tillförordnad hälso- och sjukvårdsdirektör Johan Bratt.

Av samtliga som testades positivt var ingen provtagen på särskilt boende för äldre. Totalt under hela pandemin har 218 000 stockholmare testats positivt för covid-19. Siffrorna för kommunerna kommer på torsdag.

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

jul2021
2020_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
dack-helsida

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

valsta-jul_helsida
centrum_helsida2020

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
mp_host_helsida
julmarknad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

swedol_outsider
dack-outsider
ridskola_2020_outsider
jul_outsider
connys
valsta_jul_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
julmarknad_outsider
mp-outsider