defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

50 får se Skånelas hemmapremiär

På fredag spelar Skånela hemma mot Tyresö men bara 50 i publiken kommer att släppas in.

centrum_artikel

Skånela inledde Allsvenskan med seger mot AIK på fredagen, men när man nu spelar i Vikingahallen kommer endast 50 personer tillåtas i publiken. Detta som en del av att följa Folkhälsomyndighetens rekommendation för att minska spridning av covid-19. Utöver publiken på 50 kommer bara nödvändiga funktionärer att tillåtas.

I hallen kommer publik att spridas ut med en och halv meters avstånd och man kommer inte att få sitta i direkt anslutning till de båda lagen. Man får inte heller sitta på en rad direkt över eller under en annan åskådare. Skånela meddelar också att man måste vara symtomfri.

Den som inte kommer in kan följa matchen via Live-tv på Solidsport.

sigtunastad_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

dackskiftarna_helsida
connys_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

defacto_helsida
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
speedy_vinter_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

speedy_vinter2020_outsider
nrh
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
vardcentral_outsider