liber_pan

50-åring döms för vansinnesfärd på moped

I juli greps en man efter att ha kört runt på gångvägar i Valsta. Nu döms han till skyddstillsyn.

fraga_liberalerna

I mitten av juli larmades polis till Valsta sedan en man på moped kört runt på gångvägar. I samband med gripandet krängde han med kroppen varpå polis hade svårt att få in honom i polisbilen. Nu har han dömts för våldsamt motstånd, grov vårdslöshet i trafik och grovt rattfylleri. Mannens berusningsgrad uppgick till 1,76 promille enligt domen.

Mannen som är i 50-årsåldern hade varit ute och fiskat under natten, morgonen tänkte han träffa sin mamma för att äta mat. Poliserna skulle stanna mannen vid Buregatan/Valstavägen när han tog mer fart och körde in i skogen. Poliserna kunde se hur han vinglade och sedan ramlade vid en fritidsgård i Valsta. Mannen är sedan tidigare dömd för våldsamt motstånd 2014 och döms nu till skyddstillsyn samt att han ska genomgå vård och behandling för sin alkoholproblematik.

speedy_vinter_helsida
kristina_helsida
meko_helsida
connys_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida
EXTRA

Våldtäkt i Sigtuna

Blåljus En våldtäkt inträffade under natten i Sigtuna stad där en kvinna våldtogs av en man utomhus.

centrum_helsida2020

Rolstabon: Ökat antal vildsvin i området

Nyheter Vildsvinen ökar i länet och en som känner av det är rolstabon Lorenzo Garcia: - Nog har jag vildsvin och rådjur i Rolsta. Som tur är skrämmer hästarna dem från fastigheten, säger Lorenzo.

julen_helsida
defacto_helsida
manskold_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

centrum_sommar_out
julen_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
swedol_outsider
budget_outsider
kristina_outsider
meko_outsider
speedy_vinter2020_outsider
manskold_outsider
ridskola_2020_outsider