stationshusen_pan
Foto: CompuGroup Medical Sweden AB

45-plussare erbjuds vaccin

Nu öppnar Region Stockholm upp för 45-plussare att boka tid för vaccin.

På fredagen, 21/5, öppnades möjligheten upp för personer födda 76 eller tidigare att boka tid via appen Alltid öppet. Man kan boka in sig på någon av de 17 vaccinationsmottagningarna som finns.
– Vi ser att intresset för att boka tid är fortsatt högt. Det är väldigt bra, vaccinationen är en väg ut ur pandemin, tillsammans med de smittskyddsåtgärder som finns. När fler vaccinerar sig mot covid-19 innebär det att smittspridningen kan minska, något som är väldigt viktigt, säger Magnus Thyberg, vaccinsamordnare i Region Stockholm.

Nu när man öppnat upp för 1976 eller tidigare så innebär det att även personer som inte vaccinerats och är en del av annan fas eller åldersgrupp kan boka tid. Vaccineringen är frivillig.
– Att släppa på fler grupper som får sina första doser nu, samtidigt som vi öppnar fler tider för de som står på tur att få sin andra dos, följer vår plan. Vi behöver hålla uppe takten för att vaccinera fler, både med första och andra dosen, uppger Thyberg.

happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
julmarknad_helsida
centrum_helsida2020

Tallen har en av de största solcellsanläggningarna

Nyheter BRF Tallen i Valsta har installerat en av landets största solcellsanläggningar: - För oss var detta en självklar investering i vårt arbete mot att göra boendet hos oss klimatneutralt, säger Ibrahim Khalifa, ordförande i BRF Tallen.

valsta-jul_helsida
2020_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
jul2021

Stora störningar i trafiken

Blåljus Det råder begränsad framkomlighet in mot Märsta efter en trafikolycka vid Arlandastad. Dessutom är det avspärrningar kring Arlandaområdet.

Inga pengar till upprustning av Märsta station

Politik Märsta station lämnas utanför i regeringens förslag till nationell plan: - Trafikverkets förslag till nationell plan är en mycket stor besvikelse för alla oss som länge kämpat för den helt nödvändiga upprustningen av Märsta station, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

stationshusen_out
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
swedol_outsider
nrh
valsta_jul_outsider
jul_outsider
julmarknad_outsider