centrum_host
Therese Johansson, initiativtagare till Spin of Hope på WE Sigtuna, berättar att man fick in 45 000 kronor. Foto: Daniel Iskander

45 000 till Barncancerfonden

WE Sigtuna drog på lördagen in 45 000 kronor till Ride of hope: - Vi är otroligt nöjda, säger Therese Johansson, initiativtagare till Ride of Hope på WE Sigtuna.

centrum_farsdag_artikel

WE Sigtuna hade som mål att samla in 25 000 kronor på lördagen till Barncancerfonden. Konceptet var enkelt, betala för att träna eller boka upp en cykel och träna själv eller låt andra cykla på den. Många, både företag och privatpersoner, passade på att både bidra till en bättre hälsa och till viktig cancerforskning. När dagen summerats landade totalsumman på ca 45 000 kronor.

En summa som är klart över vad man hade hoppats på.
– Vi är otroligt nöjda. Vårt mål var 25 000. Vi började för en månad sedan så engagemanget bland alla har varit fantastiskt, säger Therese Johansson, personlig tränare och instruktör på WE Sigtuna.

”Terrortessan”, som hon också kallas, presenterade idéen om Spin of Hope för gymägarna Niklas Wikegård och Jonas Eriksson, de nappade direkt och ”Terrortessan” tror att det definitivt kan bli fler event där pengarna går till välgörenhet. I hela Sverige samlades det in strax över fem miljoner kronor och därmed nådde Spin of Hope sitt nationella mål. På gymanläggningar i hela landet har det tränats och cyklats. Även TränaMer i Märsta deltog i evenemanget från kommunen.

fme_oktober
happyhomes_2019
sigtunavatten_standard
ica_oktober
centrum_farsdag
defacto_mustach_helsida
greeknighthelsida

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

connys
colorama_april2
nrh
greeknight_outsider