moderaterna_panorama
Mannen greps direkt efter kraschen på Stationsgatan

41-åringen nekar till grovt vållande till annans död

På onsdag morgon var 41-åringen i rätten och medgav grov olovlig körning, sju timmar senare startade han vansinnesfärden genom Märsta som slutade med att en 70-årig kvinna avled.

märsta.nu har rapporterat om 41-åringens förflutna med ca 14 fall i belastningsregistret, flera fall av grov olovlig körning och grovt rattfylleri. I januari dömdes han till fängelse i sex månader.

Nu rapporterar Aftonbladet att han på onsdag morgon befann sig på rättegång åtalad för grov olovlig körning i Märsta. Han erkände, försattes på fri fot och sju timmar senare kraschade han in i en röd Ford kombi på Stationsgatan. En kvinna avled och ytterligare tre personer skadades. märsta.nu rapporterade tidigare idag att mannen hade 1,29 promille alkohol i blodet efter testerna på onsdag kväll. Mannen erkände efter häktningen grovt rattfylleri men nekar till grovt vållande till annans död och grov vårdslöshet i trafik,

mp_helsida_april
liber_helsida

Lyckad Blåljusdag i Märsta Centrum

Nyheter I lördags var det Blåljusdag i Märsta Centrum: - Vi är mycket tacksamma för alla Märstabor som kom och gjorde dagen till en succé säger Helena Kihlanki, projektledare Trygg i Märsta.

connys_helsida
helsida
2020_helsida
defacto_helsida
logistik_sigtuna_helsida
centrum_sommar2022_helsida
retro_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
nrh
retro_outsider
outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
logistik_outsider