sommar
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

400 resenärer fast på Arlanda

Under lördagen var ca 400 resenär strandsatta på Arlanda sedan ett plan gått sönder på Mallorca.

Ett plan som skulle gå från Arlanda vid 7.30-tiden i morse blev strandsatt på grund av ett tekniskt fel på Mallorca. Det innebar att 400 resenärer blev kvar på Arlanda hela dagen. Först vid 22-tiden väntas planet till Mallorca lämna Arlanda enligt SVT. Resenärerna har varit irriterade enligt en Henri Primetta som SVT talat med:
– Vi har fått bra information av Ving hela dagen, men folk har varit jättesura och skäller en del på personalen. Men det är helt klart många barnfamiljer som har det jättejobbigt just nu, säger han till SVT Stockholm.

sommar_centrum
colorama_april2
happyhomes_2019
bonava_juli_hel
ica_valsta_choklad

uppdaterad Kraftig röklukt över Märsta

Blåljus Kraftig röklukt spred sig över centrala Märsta under förmiddagen: - Det var lite panik för oss boende då det ruktade rök från ventilation i både bostäder och butiker, säger en läsare till märsta.nu

arlanda_golf_juli
sommar
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
sommarlov

Rävsta Sommarfritids fortsatt populärt

Ung & Student Rävsta sommarfritids har avslutats och barn från olika orter och skolor har mötts i Rävsta friluftsområde för en mängs aktiviteter: - Helt fantastiskt! Tack Sigtuna och fortsätt med Rävsta sommarfritids för våra fritidsavdelningar och barn i våran kommun, berättar fritidsledaren Bob van den Eijkhof.

nrh
sportfiske_sommar
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
bonava_juli_outsider
defacto_outsider