defacto_pan2020
Foto: Polisen/Arkiv

40-åring häktas efter narkotikatillslaget

En 40-årig man från Vallentuna har häktats misstänkt för grovt narkotikabrott efter polisens tillslag förra veckan.

centrum_artikel

Förra veckan slog polisen till mot en adress i Valsta och grep en person samt beslagtog både en stor mängd narkotika, narkotikavärdet uppskattades till två miljoner kronor.
– Detta är det senaste i raden av ingripanden mot det kriminella nätverket i Märsta. Vi misstänker att bostaden har fungerat som en mottagningscentral för framförallt narkotika, sa Martin Wallin, samordnare för arbetet mot grov organiserad brottslighet vid lokalpolisområde Sollentuna, efter gripandet.

Polisen grep även fyra andra personer under natten till tisdag misstänkta för att ha attackerat kommunhuset, även dessa ska vara relaterade till kriminella nätverk i Märsta. En polisbil har även förstörts under söndagen och en person greps med anledning av det.

ridskola2020_helsida

Våren är här

Notiser Våren är nu officiellt här: - Nu kan vi konstatera att våren kom för sju dagar sedan, säger meteorolog Lisa Frost, till P4 Stockholm.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
defacto_helsida
meko_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
speedy_vinter_helsida

Därför var vattnet brunt i centrala Märsta

Nyheter Boende i centrala Märsta fick i morse brunt vatten ur kranarna: - Det missfärgade vattnet beror på att vi har underhållsspolat vattenledningarna i gatan, säger Håkan Stallman, chef för drift rörnät på Sigtuna Vatten och renhållning.

coronapandemin

Vädjar till stockholmare att stanna hemma

Politik Liberalerna i Region Stockholm uppmanar stockholmare att stanna hemma över sportlovet: - Vi längtar alla efter en normal vardag – och ett normalt sportlov. Men pandemin är ett överhängande hot, en tredje våg riskerar att drabba oss om vi inte håller ut och håller avstånd ett tag till. Därför är det viktigt att följa både tidigare och nya rekommendationer, säger Anna Starbrink (L), sjukvårdsregionrådet.

coronapandemin

Låg vaccinationstakt i Sigtuna

Nyheter I ett länsperspektiv hör Sigtuna kommun till en av de sämre kommunerna när det gäller vaccinationsgrad.

Tunnlar fräschas upp

Notiser Kommunen rustar upp tunlarna på gång- och cykelvägar under året. De kommer att målas om och få belysning.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

meko_outsider
centrum_sommar_out
nrh
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys