budget_panorama
En glad hund från förra årets firande. Foto: Pressbild/Clarion Hotel Arlanda

370 hundar checkar in på Clarion

Clarions nyårsfirande Happy dog bokades upp rekordsnabbt redan i februari och på Nyårsafton checkar 370 hundar och två katter in.

centrum_artikel

Det raketfria nyårsfirandet på Clarion är möjligt eftersom det kring Arlanda inte fyras av fyrverkerier. För fjärde året i rad intas hotellet av hundar och några andra djur. 1:a februari släpptes hundrummen och redan efter fyra timmar var det fullbokat. 370 hundar och två katter kommer. Enligt ett pressmeddelande från Clarion Hotel Arlanda slås det på lördag rekord i antalet hundar, hundrum, gäster och övernattning:
– Happy Dog har överträffat alla våra förväntningar och förhoppningar och för varje år vill vi utveckla konceptet. För oss är det viktigt att hitta samarbetspartners som delar vårt intresse att skapa upplevelser utöver det vanliga, för dessa hundar och hundägare, fortsätter Pernilla Johansson, General Manager.

Det handlar dock inte bara att hundarna får sova över utan Clarion har en del arrangemang för hundarna, de får även en ”Doggy bag” fylld med godsaker och presenter från diverse samarbetspartners. 2015 mottog även Clarion en hedersutmärkelse från Djurskyddet för sitt initiativ. Flera hotell nära flygplatser har anammat konceptet, utöver det har tre andra hotel inom Choicekedjan ”Happy Dog” på menyn. Efter nyårsfirandet så kommer Clarion Arlanda att sanera alla rum för allergiker inte ska påverkas.

helsida
meko_helsida

NRH stödjer BRIS-arbete

Näringsliv Sigtunabon David Sandberg Hjelm föreläste för Norra Redovisningshusets personal som samtliga samtidigt passade på att bli stödmedlemmar: - Jag tycker BRIS gör ett fantastiskt jobb och vi vill stödja deras arbete, säger Johan Sandberg, VD för Norra Redovisningshuset.

Rekorddag för ABS Wheels

Näringsliv ABS Wheels satte nytt omsättningsrekord för sin e-handel med tre miljoner kronor för en dag: -Gårdagen (måndag, reds anm) var vår all-time high under ett dygn men hela föregående vecka har legat runt 48 procent högre i försäljning, säger Vd Andie Lahdo till ehandel.se

fixa_laddplats_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
personal_sandstrom_helsida
happyhomes_sommar2020

Bottennotering i näringslivsranking

Näringsliv Sigtuna tappar kraftigt i Svenskt Näringslivs ranking över Företagsklimat: - För att klättra i rankingen behöver Sigtuna fokusera på förbättrad dialog mellan företagen och kommunens beslutsfattare och på förbättrad service i företagarärenden, säger Olle Karstorp, regionchef Svenskt Näringsliv i Stockholms län.

skanela_event_helsida
corner_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

boisigtuna
centrum_helsida2020
kkdk_helsida
nrh
sigtuna_vatten_outsider
budget_outsider
swedol_outsider
personal_outsider
kkdk_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
corner_outsider
outsider
laddplats_out
skanela_event_outsider
meko_outsider