defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

37-åringen döms för oprovocerade knivattacker

Han valde ut två okända personer och gick till attack med en kökskniv. En av dessa lyckades undkomma honom, medan den andra mottog flera knivhugg. Nu döms den 37-årige mannen till fängelse.

banner_juni_artikel

Den 37-årige mannen dömdes av Attunda tingsrätt till fängelse för de brutala knivattackerna i Sigtuna. Det var i slutet av september som 37-åringen gick ut med en kökskniv. Han valde ut två okända personer av en slump – och gick till attack. Den första personen lyckades undkomma 37-åringens hugg och fly. Men den andra träffades av flera hugg på kroppen. 37-åringens påföljd blev tre års fängelse. Han ska även betala skadestånd på sammanlagt 78 681 kronors till målsäganden.

sbrf_helsida
ica_valsta_choklad
midsommar_valsta_helsida
defacto_helsida
happyhomes_2019
oppning_helsida
sigtunavatten_standard

Nya bostäder står tomma

Bostad Nybyggda bostäder står tomma på grund av för hög hyra eller för höga priser, det konstaterar Länsstyrelsen i en ny rapport.

banner_juni_helsida
colorama_april2

Incidenter med hund ökar sommartid

Nyheter Sommartid är det många som låter hunden gå lös på gator eller i parker, men enligt lokala föreskrifter ska hunden vara kopplad på allmän plats även om du anser att du har god kontroll över den: - Vi har sedan 1 juni 2018 tagit emot över 670 anmälningar om lösa hundar som angripit, bitit eller allvarligt skrämt människor eller andra djur i Stockholms län, säger Anna Mattsson, samordnade på Länsstyrelsens enhet för djurskydd.

midsommar_valsta_outsider
ridskola2019_outsider
oppning_outsider
sh_oppet
sh_bovard_out
nrh
connys
colorama_april
sbrf_outsider
fme_outsider
defacto_outsider