sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

37-åringen döms för oprovocerade knivattacker

Han valde ut två okända personer och gick till attack med en kökskniv. En av dessa lyckades undkomma honom, medan den andra mottog flera knivhugg. Nu döms den 37-årige mannen till fängelse.

marstakalaset_artikel

Den 37-årige mannen dömdes av Attunda tingsrätt till fängelse för de brutala knivattackerna i Sigtuna. Det var i slutet av september som 37-åringen gick ut med en kökskniv. Han valde ut två okända personer av en slump – och gick till attack. Den första personen lyckades undkomma 37-åringens hugg och fly. Men den andra träffades av flera hugg på kroppen. 37-åringens påföljd blev tre års fängelse. Han ska även betala skadestånd på sammanlagt 78 681 kronors till målsäganden.

tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter Asad

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade Asad Ali som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan Arsad Khan i ett reportage i Dagens Nyheter.

defacto_helsida
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

happyhomes_2019
marstakalas_helsida
sommar_centrum
sigtunavatten_standard
kontor_thaifong

Kommunen avser upphandla särskilt boende

Nyheter Sigtuna kommun avser att teckna platser för särskilt boende i Sigtuna stadsängar där Vardaga etablerar: - Bedömningen är att kommunen kommer att behöva utnyttja ett 10-tal platser initialt med möjlighet att utöka med ytterligare 5-10 platser, kanske redan nästa år. Med detta känner vi i förvaltning och nämnd oss väldiga nöjda och trygga med situationen just nu, säger äldre- och omsorgsnämndens ordförande Karsten Bjärbo (KD)

colorama_april2
arlanda_golf_juli
ica_valsta_choklad
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
defacto_outsider
connys
nrh