defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

35-åring häktas för grov misshandel

Den man som för en vecka sedan greps för grov misshandel har häktats för brottet.

Under kvällen på lördagen kallades polis till ett lägenhetsbråk, en person greps för brottet, en man i 35-årsåldern. I samband med häktningsförhandlingarna i torsdags så gick rätten på åklagares linje och häktade 35-åringen på sannolika skäl misstänkt ör grov misshandel. Mannen åläggs även restriktioner. Målsägande ska vara en person som mannen är bekant med. Enligt uppgift till märsta.nu har mannen använt ett tillhygge i samband med den grova misshandeln. Den misstänkte förnekade brott i samband med förhandlingen.

happyhomes_2019

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

teatergrillen_helsida
colorama_jul

Domen: Blöjor ska ingå i maxtaxan

Nyheter Efter en dom som ger föräldrar rätt att kräva förskolor på blöjor så uppmanar Sveriges kommuner och regioner sina medlemmar, alltså kommunerna, att fortsätta be föräldrar att ta med sig blöjor.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
Extra

uppdaterad Personrån i Sigtuna

Blåljus En person har under eftermiddagen rånats av flera gärningsmän i Sigtuna: - Någon form av tillhygge har använts i samband med rånet, säger Åsa Wallentin, presstalesperson vid Polisens ledningscentral, till märsta.nu

teatergrillen_outsider
nrh
connys