liber_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

35-åring häktas för grov misshandel

Den man som för en vecka sedan greps för grov misshandel har häktats för brottet.

fraga_liberalerna

Under kvällen på lördagen kallades polis till ett lägenhetsbråk, en person greps för brottet, en man i 35-årsåldern. I samband med häktningsförhandlingarna i torsdags så gick rätten på åklagares linje och häktade 35-åringen på sannolika skäl misstänkt ör grov misshandel. Mannen åläggs även restriktioner. Målsägande ska vara en person som mannen är bekant med. Enligt uppgift till märsta.nu har mannen använt ett tillhygge i samband med den grova misshandeln. Den misstänkte förnekade brott i samband med förhandlingen.

julen_helsida
2020_helsida
speedy_vinter_helsida

IS-kvinna greps på Arlanda

Blåljus En kvinna som misstänks ha tagit sitt barn till Syrien och anslutit sig till till Islamiska staten greps vid ankomst till Arlanda under måndagen.

budget 2021

Nu är budgeten klubbad

Politik Nu har budgeten för 2021 klubbats: - Tack vare väl genomförda reformer de två senaste åren har vi kunnat sanera och förstärka ekonomin, vilket gör att vi kan tillföra kärnverksamheterna; förskola, skola, vård, omsorg och trygghet ytterligare resurser, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

manskold_helsida
centrum_helsida2020
meko_helsida
budget 2021

Kommunens budget ska klubbas

Politik Idag måndag debatteras budgeten i kommunfullmäktige. Sammanträdet sker digitalt och kan följas live av kommuninvånare.

connys_helsida
defacto_helsida
kristina_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

manskold_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
budget_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
nrh
kristina_outsider
meko_outsider
julen_outsider