centrum_tvaar
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

35-åring häktas för grov misshandel

Den man som för en vecka sedan greps för grov misshandel har häktats för brottet.

centrum_tvaar

Under kvällen på lördagen kallades polis till ett lägenhetsbråk, en person greps för brottet, en man i 35-årsåldern. I samband med häktningsförhandlingarna i torsdags så gick rätten på åklagares linje och häktade 35-åringen på sannolika skäl misstänkt ör grov misshandel. Mannen åläggs även restriktioner. Målsägande ska vara en person som mannen är bekant med. Enligt uppgift till märsta.nu har mannen använt ett tillhygge i samband med den grova misshandeln. Den misstänkte förnekade brott i samband med förhandlingen.

defacto_helsida

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

connys
happyhomes_2019
arlandagolf
banner_trerosor

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

sigtunavatten_standard

Holst: Skolan har fått mer

Politik Under torsdagen kommer Lärarförbundet att genomföra en demonstration mot nedskärningar, men kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) poängterar att ramarna för skolan ökar i år.

icavalsta_semlor

uppdaterad En till sjukhus efter påkörning

Blåljus En person kördes på vid korsningen Västra Bangatan/Nymärstagatan vid 12.30-tiden: - En anmälan om vållande till kroppsskada har upprättats, säger Carina Skagerlind vid Polisens ledningscentral.

sangensemble
Kuppen i Arlandastad

Fem häktade efter kuppen

Nyheter Fem personer begärdes häktade på sannolika skäl misstänka för grov stöld på måndagen efter fredagen kupp i Arlandastad.

ridskola_2019_helsida