arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

35-åring häktas för grov misshandel

Den man som för en vecka sedan greps för grov misshandel har häktats för brottet.

rosta_sigtuna2

Under kvällen på lördagen kallades polis till ett lägenhetsbråk, en person greps för brottet, en man i 35-årsåldern. I samband med häktningsförhandlingarna i torsdags så gick rätten på åklagares linje och häktade 35-åringen på sannolika skäl misstänkt ör grov misshandel. Mannen åläggs även restriktioner. Målsägande ska vara en person som mannen är bekant med. Enligt uppgift till märsta.nu har mannen använt ett tillhygge i samband med den grova misshandeln. Den misstänkte förnekade brott i samband med förhandlingen.

oppning_helsida
rosta_sigtuna2
varfest_helsida
eu_sap
nationaldag_helsida
v_eu_helsida
nationaldag_helsida
happyhomes_2019
mp_eu

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

v_eu
moderaterna_maj_outsider
sh_oppet
bonava_maj_outsider
ridskola2019_outsider
connys
nationaldag_out
colorama_april
nrh
defacto_outsider
fme_outsider
sh_bovard_out
mp_eu_outsider
oppning_outsider
sap_outsider_eu
rosta_sigtuna