moderater_pan_sommar

Storseger för Märsta IK

Märsta IK vann stort mot Rasbo på fredagskvällen.

Efter förlusten förra veckan har Märsta IK studsat tillbaka på bästa sätt i fyran. Rasbo avfärdades av det hungriga MIK-laget på fredagskvällen. Redan efter en kvart var det 2-0 för MIK och 3-0 satte Roy Zeinou innan paus. Rasbo reducerade till 3-1 knappa tjugo minuter in i andra, men det hindrade inte MIK från att gasa på. Sista 18 minuterna satte MIK fyra mål och slutresultatet skrevs till 7-1. MIK kan teoretiskt och i praktiken knipa en kvalplats men måste förlita sig på att resultaten går deras väg i helgen och nästa vecka samtidigt som de själva vinner allt.

Målen
Linnes 2, Zeinou 2, Sarajlilja, Rahula, Salloum

mp_helsida_april
connys_helsida
helsida_sfs
ewas_helsida
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

social_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

outsider_social
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
pantamera_out
connys
sfs_out
mp_outsider2022
nrh
event_outsider
ewas_outsider
moderat_outsider