moderater_pan_sommar

Storseger för Märsta IK

Märsta IK vann stort mot Rasbo på fredagskvällen.

centrum_artikel

Efter förlusten förra veckan har Märsta IK studsat tillbaka på bästa sätt i fyran. Rasbo avfärdades av det hungriga MIK-laget på fredagskvällen. Redan efter en kvart var det 2-0 för MIK och 3-0 satte Roy Zeinou innan paus. Rasbo reducerade till 3-1 knappa tjugo minuter in i andra, men det hindrade inte MIK från att gasa på. Sista 18 minuterna satte MIK fyra mål och slutresultatet skrevs till 7-1. MIK kan teoretiskt och i praktiken knipa en kvalplats men måste förlita sig på att resultaten går deras väg i helgen och nästa vecka samtidigt som de själva vinner allt.

Målen
Linnes 2, Zeinou 2, Sarajlilja, Rahula, Salloum

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

helsida_var2021
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

mp_host_helsida
dack-helsida
bostad_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
connys
bostad_outsider
nrh
swedol_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider