defacto_pan2020
Foto: Pressbild

30-dagarskort kan köpas via SL-appen

Nu kan man köpa 30-dagarsbiljetten i SL-appen.

centrum_artikel
SK meddelar att man kan köpa 7 och 30-dagarsbiljetterna i SL-appen från och med 7:e april. Lanseringen är en del av den ökade digitaliseringen av biljetthanteringen inom SL-trafiken. Sedan tidigare kan man köpa enkelbiljetter, dygnsbiljett samt biljett för 24 och 72 timmar i appen. Den som reser regelbundet kan alltså köpa biljetten närsomhelst, varsomhelst.
–  Det här är ett välkommet steg framåt och ett viktigt led i utvecklingen av ett nytt, modernt och användarvänligt biljettsystem för SL:s resenärer. Under pandemin blir det särskilt viktigt att vi fortsätter leverera lösningar som gör det enklare för de som måste resa med oss. Många har alltid mobilen nära till hands och att kunna köpa och ha biljetten i den i stället för med ett plastkort gör livet lite enklare, säger David Lagneholm, förvaltningschef på trafikförvaltningen och vd för SL.
Den som vill fortsätta med Accesskorten kan göra det då utbudet är oförändrat. Betalning av biljetter i appen kan ske med exempelvis swhish eller betalkort. Man kan också välja när biljetten ska aktiveras i samband med köpet.
2020_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

speedy_vinter_helsida
rentawreck_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

connys_helsida
defacto_helsida
ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
sigtunastad_helsida
vardcentral_helsida
happyhomes_sommar2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

dackskiftarna_helsida
Moderaterna_helsida2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
rentawreck_outsider
dackskiftarna_outsider
ridskola_2020_outsider
vardcentral_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
moderaterna_sigtuna
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider