halloween_centrum
Foto: Svenska Spel

30-åring bakom vinstraden

Den man från Märsta som vann 12,8 miljoner på Eurojackpot är 30 år och ska använda pengarna till lägenhet och körkort.

centrum_artikel
I lördags kunde märsta.nu rapportera om att en man från Märsta vunnit 12,8 miljoner på Eurojackpot. Nu har Svenska spel fått tag i vinnaren. Han satsade 250 kronor på ICA Kvantum och brukar förnya sina rader inför varje fredag. Det är slumpmässiga nummer. När han kollade siffrorna fick han en chock.
– När resultatet kom upp tappade jag nästan andan. Jag började hyperventilera. Jag loggade ut och in flera gånger för att vara säker på att det stämde. Men sh*t, detta går inte att förstå, berättar vinnaren i ett pressmeddelande.
I och med vinsten börjar ett nytt kapitel i hans liv. Det blir en ekonomisk trygghet för framtiden och han kan förverkliga drömmen om att köpa lägenhet och ta körkort.
connys_helsida
bostad_helsida
mp_host_helsida
helsida_var2021

Mirjam bjöd hem världsartisten

Märstafolket Världsartisten Eak-a-Mouse har varit i Sigtuna på besök: - Han är strandsatt i Sverige pga covid-19 och han brukar ha över 200 spelningar per år, berättar Mirjam Fogelin som bjöd hem honom på middag.

defacto_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

dack-helsida
happyhomes_sommar2020

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
nrh
mp-outsider
dack-outsider
connys
bostad_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out