budget_panorama

Arlanda kvalklart efter seger mot tabellettan

FC Arlanda är klart för kval efter 2-1 mot seriesegraren FC Järfälla.

centrum_artikel

FC Järfälla hade inget att spela för när laget begav sig till Midgårdsvallen för att möta FC Arlanda. Arlanda behövde en seger för att säkra en kvalplats. Så blev också fallet, 1-0 kom efter drygt tio minuters spel. Man hade också en hel del bollinnehav men utan att få till det i straffområdet. Järfälla fick in en kvittering på en tilltrasslad situation och skapade en hel del chanser mot slutet av första.

Tidigt i andra var Järfälla ytterst nära ledningen, Milo Hanna stötte en boll till en helt fri motståndare som dock skickade bollen stenhårt i ribban. Minuten därpå fick Ramon Ghebremeskel kanonträff från 25 meter och 2-1 var ett faktum. Sista halvtimmen blev tajt, Järfälla ville behålla sin förlustnolla intakt medan Arlanda försökte säkra segern och kval. Christian Surer fick chans att avgöra sedan han fått en fin framspelning till öppet mål av Aleksandar Iskandar, Surer satte dock bollen i gaveln. I 95:e minuten var segern ett faktum och Arlanda får spela kval som sannolikt inleds redan kommande vecka.

MIK-ungdomar till landslagsläger

Fotboll Märsta IK-spelarna John Drugge, Daniel Wennberg och Darley Nseke har tagits ut till olika landslagsläger: - Vi är stolta över våra duktiga spelare som blivit uttagna till landslagssammanhang, säger Joakim Folmer-Hansen i Märsta IK.

boisigtuna
personal_sandstrom_helsida
skanela_event_helsida
helsida
happyhomes_sommar2020
landsbygdsdag
corner_helsida
2020_helsida
speedy_vinter_helsida
herrallsvenskan

Tredje raka förlusten för Skånela

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Hammarby på fredagskvällen med 31-25: - Vi hamnar i underläge med 9-3 och Hammarby är bra, sa tränare Jimmy Karlsson efter matchen.

defacto_helsida
fixa_laddplats_helsida
centrum_helsida2020
swedol_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
personal_outsider
budget_outsider
outsider
skanela_event_outsider
ridskola_2020_outsider
corner_outsider
speedy_vinter2020_outsider
laddplats_out
kkdk_outsider
meko_outsider
centrum_sommar_out