defacto_pan2020

27 nya fall av covid-19

Antalet covid-19-smittade i kommunen är nu nära 380.

centrum_artikel

Folkhälsomyndighetens siffror för vecka 26 visar att 27 nya fall av covid-19 anmälts i kommunen. Antalet smittade kan ha att göra med att fler provtagits. Totalt i kommunen under hela coronapandemin har 378 personer konstaterats smittade. Antal sjukdomsfall/10 000 invånare är 77 stycken. Siffror över antalet dödsfall rapporteras inte offentligt längre eftersom de på de flesta håll i landets kommuner understiger tio per vecka.

defacto_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

vardcentral_helsida
dackskiftarna_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

rentawreck_helsida
ridskola2020_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
Moderaterna_helsida2021
connys_helsida
centrum_helsida2020
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

sigtunastad_helsida
speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

moderaterna_sigtuna
rentawreck_outsider
vardcentral_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
connys
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider