eurosko_december
Foto: Genrebild/Swedavia

2,5 miljoner reste i juli

Arlanda flygplats räknade in 2,56 miljoner resenärer under juli vilket är en ökning med hela nio procent jämfört med förra året.

marstac_aug

2,2 miljoner reste utrikes via Arlanda och 360 000 inrikes under juli. Det är en ökning med nio respektive fem procent jämfört med förra året i juli uppger flygplatsbolaget Swedavia. Ur statistiken framgår också att Arlanda haft 9850 landningar (linjefart och charter) vilket är plus tio procent och drygt 70 000 de första sju månaderna i år, en ökning med sju procent. Arlanda kommer med största sannolikhet noter nytt passagerarrekord då man efter sju månader noterat knappt 15,4 miljoner, en uppgång med nio procent jämfört med rekordåret 2016.

forskontor

easyJet storsatsar på Arlanda

Näringsliv Från och med i mars kommer easyJet att flyga hela 14 gånger i veckan mellan Arlanda-Berlin: - Det är mycket glädjande att easyJet fortsätter att satsa på Arlanda, säger Swedavias flygmarknadsdirektör Elizabeth Axtelius i ett pressmeddelande.

dackia_vinter2018
farbrorbla_host2017
marknad_steninge

Han blir ny näringslivschef i kommunen

Näringsliv Mathias Forsberg blir ny näringslivschef efter Christer Wikström som tagit över som kommundirektör: - Det finns mycket logistiskt att jobba med i Sigtuna som jag kan ta med mig härifrån. Kommunerna liknar varandra ganska mycket. Sigtuna bygger mycket bostäder och ligger också i utkanten. Sedan är det Arlanda-biten som ska bli väldigt spännande, säger Mathias Forsberg till BålstaBladet.

banner_december

Premiärturen till Miami invigdes

Näringsliv SAS premiärflög sin nya linje mellan Arlanda-Miami under söndagen: - Vi är mycket glada att SAS fortsätter att öka sitt utbud på Arlanda med ytterligare en interkontinental direktlinje, säger lizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Mäklare ger stöd på 20 olika språk

Näringsliv Jennyfer Namazi på Fastighetsbyrån i Märsta Sigtuna kommer att erbjuda språkstöd för de köpare eller säljare som inte talar svenska eller behöver hjälp att förstå alla lagar och regler kring en fastighetsaffär på sitt egna språk: - Vi vet att det kan vara komplicerat att genomföra en bostadsaffär och i våra samtal med konsumenter märker vi att språkbarriärer förstärker svårigheterna påtagligt, säger Jennyfer i ett pressmeddelande.

SAS satsar ännu mer på Arlanda

Näringsliv SAS lanserar fyra nya direktlinjer via Arlanda i sommar: - Vi välkomnar SAS fortsatta satsning på Arlanda till sommaren, kommenterar Elizabeth Axtelius, flygmarknadsdirektör på Swedavia.

Jysk byter lokal i Arlandastad

Näringsliv JYSK kommer att flytta från Söderbyvägen till Bristagatan: -Både vi och våra kunder är jätteglada över att vi kommer vara kvar i Märsta och i samma område där butiken funnits i så många år.

slutstation
lindvagen27
Norra Redovisningshuset
matcher_skanela
yrkesutbildningen
lions_standard
connys
borg
vidargatan7
jul2018
dogranch
nfc_vinter
colorama_jan
cricketklubben
frisyr2018
solrosvagen28
Festspecialisten – Standard
jul2018
standard
julgranshamtning