defacto_pan2020
Foto: Magnus Granhagen

25-åringen sköts ner när han skulle kliva på bussen

Polisen har släppt en videofilm från bussens övervakningskamera som visar när 25-åringen skjuts ner just innan han ska kliva på.

centrum_artikel

Aftonbladet har publicerat en film som visar hur mordet i Steninge gick till i oktober. Den 25-årige mannen som sköts skulle just kliva på bussen när en annan man kommer fram till honom, riktar ett vapen och avlossar flera skott. Ett vittne som skulle kliva på bussen var även nära att träffas.

Polisen släpper enligt Aftonbladet filmen för att de vill komma vidare i utredningen. Mannen ska ha träffats i huvudet skriver tidningen. En kvinna är häktad, en man släpptes nyligen på fri fot sedan han häktats.

rentawreck_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

centrum_helsida2020
defacto_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

vardcentral_helsida
sigtunastad_helsida
dackskiftarna_helsida
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
Moderaterna_helsida2021
speedy_vinter_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

ridskola2020_helsida
2020_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
dackskiftarna_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
moderaterna_sigtuna
rentawreck_outsider