defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Logistikcenter i Arlandastad öppnat

Det nya logistikcentret Aditro Logistic i Arlandastad har fått sin första hyresgäst.

Desenio, en av landets ledande e-handlare flyttar in i Aditro Logistics nya e-handels- och omni-fokuserade logistikcenter i Arlandastad. Desenio är ledande inom försäljning av posters och ramar samt tillbehör på nätet.
– Det är med stolthet vi äntligen kan få meddela att Desenio väljer att flytta in till oss i Arlanda. Detta är för oss en viktig kvalitetsstämpel och ett bevis på att våra investeringar i moderna och smarta logistiklösningarna ger önskat resultat. Desenio är ett väldigt imponerande bolag och vi ser fram emot att bli en partner i deras fortsatta utveckling, Johannes Gussander, VD Aditro Logistics

ridskola2020_helsida
coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

marina_helsida
happy_homes_mars
centrum_helsida2020
salong_elisabeth_helsida
2020_helsida
festspec_corona_helsida
speedy_helsida

Så deklarerar du smartast

Ekonomi Nyligen damp deklarationen ner i kommuninvånares brevlådor eller e-brevlådor, Norra Redovisningsbyråns ägare Johan Sandberg ger råd för en smidig deklaration.

sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider